PT-Design nahkatuotteet

Kasviparkittua aitoa nahkaa

Kauneutta ja käytännöllisyyttä käsityönä

PT-Design on valmistanut nahkatuotteita jo 60 vuoden ajan. Suunnitteluamme on aina ohjannut tyylin ja käytännöllisyyden harmonia.

Olipa kyse laukusta olalle tai kannettavalle, lompakosta tai tablettikotelosta, muotoilemme ja viimeistelemme ne yksilöllisesti. Valmistamme nahkatuotteita kaikenkokoisille yrityksille.

Aitoa ja arvokasta toiveidesi mukaan

Mikään kaunis ja kestävä maailmassa ei synny ilman omistautumista. Esimerkiksi jokainen nahkainen lompakkomme kätkee sisäänsä yli 40 käsintehtyä työvaihetta.

Voimme tarjota tarkasti toiveidesi mukaan räätälöityä käsityötä. Koska teemme tuotteet itse, pystymme tuottamaan nahkatuotteita pienissäkin erissä kustannustehokkaasti.

Käsityönä syntyy kouriintuntuvasti yrityksellenne sopiva muisto. Kysy rohkeasti lisää!

Kysy-nahkatuotteista


 

Suomalaista korkealuokkaista muotoilua

Avainlippu -tunnus myönnetään Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle ja tämä tunnus on myönnetty myös PT-Designin nahkatuotteille. 

Design from Finland -merkki kertoo Suomessa ja ulkomailla suomalaisten korkealuokkaisesta muotoilu-osaamisesta. Myös PT-Designille, Pirjo Teckenbergin suunnittelemille naisten nahkaisille käsilaukuille on myönnetty Design from Finland -merkki. 

Avainlippu DFF Sininen web-tausta

 


 

Poimi valmiita ideoita nahkakuvastostamme

Tutustu valmiisiin malleihimme, löydä sopiva malli tai suunnittele kanssamme oma.                                  

            
PT-design kuvasto since1959

Selaa-kuvastoa

PT-design kuvasto uusi                                                                                                     Selaa-kuvastoa          


 

Kasviparkittua Campo-nahkaa

Kaikki tuotteemme on valmistettu italialaisesta kasviparkitusta Campo-nahasta, jonka laatu on pitkäaikaisen asiantuntemuksen tulos. Nahan parkitusprosessissa käytetyistä tanniineista syntyvät värit antavat nahalle erehtymättömän lämpimän ja loistavan sävyn.

Nahka on arvostettu aito luonnonmateriaali, joka antaa käyttäjälleen arvokkaan ja miellyttävän tunnun. Nahan pitkä käyttöikä, sekä kotimainen valmistus takaavat tuotteen ekologisuuden. Nahkatuotteemme toimitetaan aina tyylikkäästi yksilöitynä.

Nahka: Campo
Laatu:
 Kasviparkittu Campo-nahka. Tuotteet valmistetaan yksilöllisesti ja huolellisesti käsityönä käyttäen nahkavuodista vain parhaita osia.
Painatus: Teemme tuotteisiin sokkopainatuksen.
Nahan-hoito: Nahka voidaan suojakäsitellä värittömällä kosteussuoja-aineella, jolloin käsitelty tuote hylkii vettä ja likaa.

Pelle Conciata al Vegetale in Toscana


 

Hae nahkatuotteiden jälleenmyyjäksi

Oletko kiinnostunut ryhtymään jälleenmyyjäksi Avainlippu-tunnuksella varustetuille nahkatuotteillemme? 

Meiltä löytyy kattava valikoima laadukkaasta italialaisesta kasviparkitusta nahasta valmistettuja nahkatuotteita. Tuotteiden kotimainen valmistus sekä nahan pitkä käyttöikä takaavat tuotteiden ekologisuuden ja olemme valmiita ideoimaan yhdessä myös uusia tuotemalleja. Jos yhteistyö kiinnostaa vähittäiskaupan tai B-2-B toimijana, niin ota meihin yhteyttä:

Ota-yhteyttä

 


 

Löysitkö etsimäsi?

Kerro meille minkälaista nahkatuotetta etsit niin me autamme sen suunnittelussa. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.

Ota-yhteyttä