Tsupparista toimitusjohtajaksi

Alueviesti -kaupunkilehti kävi tekemässä jutun sukupolvenvaihdoksesta, jossa vetovastuu siirtyi uudelle toimitusjohtalle Henrik Teckenbergille.

Sen verran kerrottakoon lehdestä itsestään, että Alueviesti on kerran viikossa ilmestyvä alueellinen lehti. Lehteä jaetaan keskiviikkoisin postin välityksellä koteihin ja yrityksiin Sastamalassa, Huittisissa, Punkalaitumella, Laviassa, Köyliössä, Säkylässä ja Kokemäellä. Lehti jaetaan n. 30 000:een talouteen ja se tavoittaa lähes 100 000 lukijaa.

Jotakuinkin kuukausi sitten poikettiin ihan muissa asioissa Sastamalan tuotannon tilojen tien toisella puolella sijaitsevaan Alueviestin toimitukseen. Siellä sitten muun jutustelun lomassa tuli ilmi, että yrityksesämme on tapahtunut sukupolvenvaihdos. Kuinka ollakaan, hetken päästä oltiinkin jo juttelemassa artikkelin kirjoituksesta jutun kirjoittaneen Pauliinan kanssa. Sovittiin jutun tekoa varten kalenteriin ajat ja nyttemmin onkin jo teksti julkaistu.

Omavalmistus on asia, josta haluamme pitää kiinni jatkossakin.

Artikkelissa käydään läpi sukupolvenvaihdoksen lisäksi ajatuksia PT-Designin omavalmisteisten nahkaisten liikelahjojen sekä kangas- ja polyester-tuotteiden tulevaisuudesta. Mainitaanpa kertaalleen tässäkin, että kyllä kotimaisesta valmistuksesta pidetään kiinni jatkossakin. Yritys työllistää oman henkilökuntansa lisäksi paikallisia pienyrittäjiä.

Pystymme kustomoimaan kaikki tuotteet asiakkaan toiveen mukaisesti.

PT-Designin yksi vahvuuksista on tuotteiden yksilöinti ja liikelahjat suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Käykää lukemassa artikkeli alla olevasta linkistä: Lue tästä koko artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uusi Lahjakuvasto 2017 Suomi 100 vuotta -hengessä

Uusi B2B -lahjakuvasto on NYT täällä! Olemme julkaisseet uuden lahjakuvaston, jonka vä...

20/10/2017 Avainlippu, B2B, brändi, Design From Finland, Lahjakuvasto, Liikelahjat, Made by Finland, PT-Design, suomalainen, suomi 100

Suomen Parhaat

Suomen parhaat yritykset –julkaisu kokosi yhteen laadukkaimmat pk-sektorin toimijat

28/02/2017 Liikelahjat, nahkaiset liikelahjat, nahkaiset liikelehjat, nahkatuotteet, Suomen parhaat

PT-Design Lahjakortti

Iloa ja hyvää mieltä PT-Design lahjakortilla

26/11/2016 lahjakortti, liikelahja, Liikelahjat

Nahkaiset liikelahjat

Nahka on ollut käytössä jo ihmiskunnan historian alusta asti. Nahkaa parkitsemalla siitä saatiin...

25/11/2016 Liikelahjat, nahkaiset liikelahjat, nahkatuotteet, nahkatuotteiden valmistus, PT-Design

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä