Trendikkäät ja käytännölliset lahjavaihtoehdot PT-Designilta

Trendikkäät ja käytännölliset lahjavaihtoehdot PT-Designilta

PT-Design on 1959 perustettu kotimainen perheyritys, joka toimii kotitaloustavaroiden tukkukaupan sekä henkilöstölahjojen parissa. Olemme aloittaneet tarinamme valmistamalla naisille nahkaisia käsilaukkuja Äetsän laukkulaaksossa, ja myöhemmin laajensimme valikoimaamme tarjoamalla myös laadukkaita nahkaisia liikelahjoja sekä suhdetoimintalahjoja.

Yrityksen tehtävänä on auttaa sinua tiiminä, kun haluat ilahduttaa, kiittää ja kannustaa henkilöstöäsi sekä luoda merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi helposti, nopeasti ja vaivattomasti. PT-Design tarjoaa laajalti trendikkäitä ja käytännöllisiä lahjavaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin.

Henkilöstön joululahjat

Joulun lähestyessä on aika ajatella henkilöstösi ilahduttamista ansaituilla joululahjoilla. PT-Designin lahjakorttipalvelulla voit valita laajasta valikoimasta erilaisia lahjavaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin makuun ja tarpeisiin. Lahjakortti antaa vastaanottajalle vapauden valita itselleen mieluisan tuotteen PT-Designin laadukkaasta valikoimasta, mikä tekee siitä erinomaisen joululahjan vaihtoehdon.

Lisäksi voit vaikuttaa lahjan viimeistelyyn haluamallasi tavalla. Tarjoamme erilaisia personointimahdollisuuksia, kuten yrityksen logon tai henkilökohtaisten viestien lisäämisen lahjoitettavaan tuotteeseen, mikä tekee joululahjasta entistä henkilökohtaisemman ja ikimuistoisemman.

Merkkipäivälahjat ja palvelusvuosilahjat

On tärkeää muistaa juhlistaa työntekijöiden merkkipäiviä sekä työssä viettämiä palvelusvuosia. PT-Designin valikoimasta löydät monipuolisen valikoiman lahjavaihtoehtoja, jotka soveltuvat erinomaisesti näihin tilanteisiin. Voit valita henkilökuntaasi ilahduttavia tuotteita, kuten tyylikkäitä nahkalompakoita tai käytännöllisiä liikelahjoja, jotka liittyvät työntekijöiden ammattialaan.

Mikäli haluat lisätä yhteishenkeä ja tunnustaa vuosia tehdystä työstä, PT-Design tarjoaa myös mahdollisuuden personoida lahja tuotteeseen kaiverretulla työntekijän nimi ja palvelusvuosien määrä. Näin saat lahjasta henkilökohtaisen ja arvostusta osoittavan.

Vuosipäivälahjat ja eläköitymislahjat

Vuosi yrityksessä tai eläkkeelle siirtyminen ovat erityisiä merkkipaaluja, jotka ansaitsevat huomionosoituksen. PT-Design tarjoaa laajan valikoiman lahjavaihtoehtoja vuosipäivien ja eläkkeelle siirtymisten juhlistamiseen. Voit valita tuotteita, kuten tyylikkäitä nahkalaukkuja tai ajattomia käyttöesineitä, jotka viestivät kiitosta ja arvostusta pitkästä työurasta.

Voit myös personoida lahjaa vaikkapa kaiverruttamalla työntekijän nimen ja vuosimäärän tuotteeseen. Näin se muistuttaa vastaanottajaa ikuisesti tärkeästä aikakaudesta elämässään, ja samalla kertoo kiitollisuutta pitkästä panostuksesta yrityksen hyväksi.

Kannustinlahjat

Kun haluat kannustaa henkilöstöäsi saavuttamaan tavoitteita tai palkita heitä saavutuksista, PT-Designin valikoimasta löydät sopivia kannustinlahjoja. Voit valita erilaisia käytännöllisiä ja tyylikkäitä lahjoja, jotka motivoivat työntekijöitäsi entistä parempiin suorituksiin.

Lahjat voivat olla esimerkiksi laadukkaita nahkalaukkuja, jotka edustavat tyylikkyyttä ja ammattitaitoa. Ne voivat myös olla käyttöesineitä, jotka liittyvät työntekijän ammattiin tai harrastuksiin. PT-Design tarjoaa myös logo-painatuksen tai personoinnin mahdollisuuden, mikä tekee lahjasta vieläkin henkilökohtaisemman ja arvostetumman.

PT-Design kuvaa itseään luotettavaksi ja arvostetuksi henkilöstölahjojen tarjoajaksi. Lahjakorttipalveluamme voit hyödyntää kaikissa tilanteissa, jolloin haluat ilahduttaa ja kiittää henkilöstöäsi. Palvelumme on suunniteltu sinun ja esihenkilöidesi ajan säästämiseksi, jotta voitte keskittyä olennaiseen – menestyksekkään yrityksen pyörittämiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin