Tammi Jewellery

Korut valmistaa käsityönä Suomessa taitavimmat kultasepät jaloimmista materiaaleista.

Aitoa käsityötä

Tammi Jewellery on yksilölliseen muotoiluun suuntautunut pieni ja kestävää kauneutta vaaliva suunnittelutalo, jonka juuret on luonut kultaseppä Alpo Tammi vuonna 1954. Tammi edustaa skandinaavisen selkeälinjaista, ajanhenkistä ja omaleimaista muotoilua, jolle on ominaista upea jäljittelemätön kädenjälki, hienostunut viimeistely ja pohjoisen luonnon jaloimmat materiaalit. Korumuotoilua ohjaa kauneuden ja kestävän tuotteen luominen.


 

 


 

Tarvitsetko apua?

Kerro meille mitä etsit niin me etsimme sen sinulle. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.
Arvot ohjaavat korusuunnittelua

Suunnittelua ohjaavat arvot ovat kestävyys, kauneus, ajattomuus, merkityksellisyys ja jäljittelemättömyys.

Helsingin kansallismuseon Brilliant! -näyttelyssä esillä olleet Afrodite -vintage sormukset 60- ja 70-lukujen taitteesta ovat hieno esimerkki aikaa kestävän kauneuden ja muotoilun luomisesta. Niiden ottaminen uudelleen tuotantoon testaa aikaa kestävän tuotteen suunnittelua.

Luonnon kauneus inspiroi
Suomen ja erityisesti Turun saariston upea luonto ja sen kauneus on inspiroinut Tammen suunnittelijoita. Vesi, kivet, kalliot, puu, sekä lumi ja valo ovat muotoutuneet Tammen kädenjälkeen.

Tammea inspiroi edelleen upea luonto, mutta myös kaikki muu ympäröivä kauneus. Myös kauniit ajatukset ja hyvät teot ovat usein merkittävä suunnittelun lähtökohta symboliikalle, joka on tuotteen muotoilun taustalla.