Tällaista lahjaa henkilöstösi ei ole aiemmin saanut – Puhdistamon tuotteet nyt meiltä!

Miksi valita Puhdistamon tuotteet lahjaksi?

Kun mietit lahjaa henkilöstöllesi, haluat varmasti tarjota jotain erityistä ja merkityksellistä. Puhdistamon tuotteet ovat erinomainen valinta, sillä ne ovat kotimaisia, laadukkaita ja suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Näiden tuotteiden avulla voit osoittaa arvostusta ja huolenpitoa työntekijöitäsi kohtaan.

Puhdistamon tuotteet ovat monipuolisia ja sopivat erilaisiin tarpeisiin. Ne voivat tuoda iloa ja hyötyä pitkään, sillä pakkauksesta riittää iloa yhdelle henkilölle 1-3 kuukaudeksi. Tämä tekee niistä käytännöllisen ja pitkäkestoisen lahjan, joka muistuttaa antajastaan päivittäin. Lisäksi tuotteet ovat pakattu kauniisti, mikä tekee niistä houkuttelevan lahjan, joka ilahduttaa saajaansa pitkään.

Ympäristöystävällinen valinta

Puhdistamon tuotteet eivät ole vain hyvä valinta henkilöstösi hyvinvoinnin tukemiseen, vaan ne ovat myös ympäristöystävällinen valinta. Teemme yhteistyötä Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa ja lahjoitamme osan Puhdistamon yrityspakettien myynnistä ilmastotyöhön. Tämä tarkoittaa, että valitsemalla Puhdistamon tuotteet, tuet samalla myös luonnon monimuotoisuuden ja hiilivarastojen suojelua.

Ympäristöystävällisyys on yhä tärkeämpi arvo monille yrityksille ja työntekijöille. Valitsemalla Puhdistamon tuotteet lahjaksi, voit osoittaa, että yrityksesi välittää ympäristöstä ja tekee konkreettisia tekoja sen suojelemiseksi. Tämä voi parantaa yrityksesi mainetta ja sitouttaa työntekijöitä entistä vahvemmin.

Helppo ja vaivaton tapa ilahduttaa

PT-Designin kautta voit tilata Puhdistamon tuotteet helposti ja vaivattomasti. Me huolehdimme kaikesta puolestasi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen – henkilöstösi ilahduttamiseen. Tarjoamme erilaisia paketteja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja.

Voit valita valmiista paketeista tai räätälöidä oman kokonaisuuden, joka sopii juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Näin voit varmistaa, että lahja on juuri sellainen, joka ilahduttaa ja hyödyttää saajaansa parhaalla mahdollisella tavalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin autamme sinua löytämään täydellisen lahjan henkilöstöllesi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin