Reseptit uusiks Onneks On Lähiruokaa -kirjan avulla

Merja Kosken kirjoittamassa kirjassa on monipuolinen kattaus herkullista lähiruokaa. Kasviksia, yrttejä, tuoretta viljaa ja makeita marjoja. Pihvilihaa, possua, lammasta, strutsia ja kuusipeuraa. Ruusun terälehtihilloa ja vuohenmaitotoffeeta. Alkuperäislehmien, vuohen ja lampaan juustoa. Kvinoaa, hamppua, härkäpapua ja paljon, paljon muuta.

Elämänmakuisia tarinoita vastuuntuntoisista tuottajilta, jotka kasvattavat lähiruokaa. Uusia reseptejä ihanista ruoka-aineista

Suomi on, näin pieneksi maaksi, hämmästyttävän monipuolinen ja omavarainen ruoantuotannossa. Lähiruoan parissa tehdään työtä, jota emme tule useinkaan ajatelleeksi ostaessamme kaupasta ruokaa. Lähiruokaa myydään suoraan tiloilta, ruokapiireissä ja verkkokaupoissa. Sen alkuperä on helppo varmistaa ja tuottajat ovat yleensä lähialueelta.

Kirjoittaja Merja Koski on kirjoittanut ruokakolumneja lehtiin, tehnyt radio-ohjelmia ja pitänyt ruokakursseja. ”Onneks on lähiruokaa” ei ole pelkkä keittokirja. Se on myös paljon muuta.

144 sivua inspiroivia tarinoita, tietoa ja reseptejä lähiruoasta. Kata pöytään vastuullisesti tuotettua, puhdasta ja ennenkaikkea monipuolista ruokaa tämän kirjan avulla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Reseptit uusiks Onneks On Lähiruokaa -kirjan avulla

Merja Kosken kirjoittamassa kirjassa on monipuolinen kattaus herkullista lähiruokaa. Kasviksia, yrt...

15/08/2016 Kirja, Lähiruoka, Merja Koski

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä