Puhtia Puhtikaurasta

Kaurapuuteri ”Puhtikaura” on kotimainen suomalaisen huippuosaamisen ja pitkän kehitystyön aikaansaannos. Kotimaisesta kaurasta valmistettu Puhtikaura nousi ykköseksi Vuoden Suomalainen Elintarvike -kilpailussa ja hittituotteeksi tätä povataan myös maailmalla, sillä ulkomailla himoitaan huippulaatuisia kauratuotteita.

Äänestetty Elintarviketeollisuusliiton järjestämän Vuoden Suomalainen Elintarvike 2016 -kilpailun voittajaksi.

Puhtikauran ansiosta täysjyväkauran nauttiminen onnistuu täysin uudella tavalla, nopeasti ja helposti! Jauhe on koostumukseltaan superhienoa ja puuterimaista ja sen kypsentämismenetelmästä johtuen siinä säilyy kaikki kauran parhaat ominaisuudet.

Puhtikaura sitoo nestettä erityisellä tavalla ja pitää kylläisenä pitkään.

Tuote sisältää runsaasti beetaglukaania (5,5 g / 100 g), jolla on lukuisia terveydelle edistäviä ominaisuuksia, mm se alentaa huomattavasti kolesterolia ja tasaa insuliinipiikkejä. Puhtikaurasta saa tehtyä ravitsevan ja energiaa antavan voimajuoman aamupalaksi, välipalaksi tai treenijuomaksi. Lisää Puhti nesteeseen ja pyöritä blenderissä tai ravista shakerilla juomaksi.

Puhtikauran ovat kehittäneet yhteistyössä Vääksyssä toimiva perheyritys Viipurilainen Kotileipomo ja Taivalkosken Mylly, jossa tuotetta valmistetaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Puhtia Puhtikaurasta

Kaurapuuteri ”Puhtikaura” on kotimainen suomalaisen huippuosaamisen ja pitkän kehitystyön aika...

15/08/2016 Aamupala, Puhtikaura, Smoothie, Treenijuoma

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä