PT-Designille myönnetty avainlippu- ja Design From Finland -merkit

Hyviä uutisia suomalaisen työn puolesta!

PT-Designin nahkatuotteille on helmikuun aikana myönnetty 2 arvokasta tunnustusta -Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu- sekä Design from Finland -merkki.

Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki ja se voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Avainlippu on kertonut jo 50 vuoden ajan asiakkaalle tuotteen tai palvelun kotimaisuudesta.

Avainlippu on myönnetty tuhansille suomalaisille tuotteille ja palveluille ja nyt myös PT-Designin nahkatuotteille. PT-Designin nahkaiset liikelahjat valmistetaan käsityönä Sastamalassa vaalien suomalaista käsityöperinnettä nykypäivän muotoilun ja tuotannon ehdoilla.

Design from Finland -merkki lanseerattiin vuonna 2011 tarpeesta tehdä muotoilu suomalaisten yritysten menestystekijänä näkyväksi. Merkki kertoo kuluttajille Suomessa ja ulkomailla suomalaisesta korkealuokkaisesta osaamisesta. Hyvin muotoillut tuotteet ja palvelut ovat parempia käyttää ja haluttavampia kuluttajien silmissä.

Merkki voidaan myöntää tuotteelle tai palvelulle, joka on muotoiltu Suomessa, ja voidaan osoittaa, että yritys on investoinut suomalaiseen muotoiluun.

Jo sadoille tuotteille ja palveluille myönnetty Design from Finland -merkki on nyt myönnetty myös PT-Designin valmistamille, Pirjo Teckenbergin suunnittelemille naisten nahkaisille käsilaukuille.

Pirjo Teckenbergin suunnittelun lähtökohtana on alusta asti ollut ajaton muotoilu, kauneus ja käytännöllisyys. PT-Designin laukut ovat klassisen tyylikkäitä käyttölaukkuja ripauksella trendikkyyttä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uusi Lahjakuvasto 2017 Suomi 100 vuotta -hengessä

Uusi B2B -lahjakuvasto on NYT täällä! Olemme julkaisseet uuden lahjakuvaston, jonka vä...

20/10/2017 Avainlippu, B2B, brändi, Design From Finland, Lahjakuvasto, Liikelahjat, Made by Finland, PT-Design, suomalainen, suomi 100

PT-Designille myönnetty avainlippu- ja Design From Finland -merkit

Hyviä uutisia suomalaisen työn puolesta! PT-Designin nahkatuotteille on helmikuun aikana myönn...

17/03/2016 Avainlippu, Design From Finland, Suomalaisen Työn Liitto

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä