Pauliina Rundgren Handicrafts

Korkeaa kotimaista käsityöosaamista sekä ympäristövastuullisuutta.

Saimaan maisemista

Pauliina Rungren HandiCraftsin tuotteiden inspiraationa toimii puhdas suomalainen luonto. Tuotteet valmistetaan myös kotimaassa ja studio sijaitsee Mikkelissä. Yritys kannattaa kestäviä arvoja. Tuotteet on tehty kestämään aikaa ja käyttöä.

Tuotteille on myönnetty Design from Finland -ja Avanilippumerkkien lisäksi D.O.Saimaa -alkuperämerkki, joka on tae paikallisesta osaamisesta, korkeasta laadusta ja ympäristövastuullisuudesta.


 

 


 

Tarvitsetko apua?

Kerro meille mitä etsit niin me etsimme sen sinulle. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.

 


 

Lehti Tarjotin pieni
0,00 €
Pisara alusta
0,00 €
Lehti Tarjotin iso
0,00 €
Lehti kynttilämansetti
0,00 €
Pisara teesiivilä
0,00 €

 


 

Ajattomia lahjoja

 

 

 

Pauliina Rundgrenin mallistossa on käsindreijattuja teepannuja, -mukeja ja -siivilöitä. Suomessa juodaan koko ajan enemmän teetä ja teeltä osataan myös jo vaatia laatua. Siksi on myös huomattu, että hyvä tee vaatii arvoisensa haudutusvälineet. PR HandiCraftsin teesihdillä voi hauduttaa kokonaisen pannullisen isommalle seurueelle tai sitten vain mukillisen omaan teenautintoon. Teesihti sopii minkä tahansa mukin päälle ja lähestulkoon mihin tahansa pannuun.

Lahjaksi sisustajalle, kotiin

Sisustustuotteissa on pelkistettyä skandinaavista muotoilua, joka sopii moderniinkin kotiin. Saimaa-hylly on saanut inspiraationsa polveilevasta Saimaan saaristomaisemasta. Tikka kello nakuttaa vain mielikuvissa, sillä siinä on äänetön ja laadukas Junghans-kellokoneisto. Saunamittareissa on lämmintä mökkitunnelmaa.

Lehti-tarjottimet ovat kotimaista muotoilua ja käsityötä. Tarjotin on pakattu mustaan kartonkiseen lahjapakkaukseen. Tuotteelle on myönnetty Taideteollisuuden Laatumerkki.

Koruja

Pauliina Rundgren HandiCraftsin tarina sai alkunsa emalikoruista, mutta viimeaikoina mallistoon on suunniteltu paljon myös puu- ja vanerikoruja. Emaloitu yksityiskohta tekee niidenkin ilmeen jäljittelemättömiksi. Ajaton design sekä vastuullinen suomalainen valmistus ovat sydämen asioita.

Logot

Kaikkiin tuotteisiin saa yrityksen logon laserkaiverruksin tai pakkaukseen kiinnitettävällä tarralla. Tuotteet voidaan emaloida myös yrityksen väreissä. Tuotteet pakataan lahjapakkauksiin.