Parhaat lahjat jouluna: PT-Designin henkilöstölahjakortit

Mitäpä jos antaisit lahjan, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen?

Joulun lähestyessä moni meistä miettii jälleen kerran, millaisen joululahjan antaisi kollegalleen, työntekijälleen tai muulle läheiselle henkilölle. Usein lahjojen hankkiminen voi olla haastavaa, sillä jokainen meistä on erilainen ja arvostaa erilaisia asioita. Kuinka voisit siis olla varma siitä, että lahjasi osuu oikeaan osoitteeseen ja miellyttää vastaanottajaa? PT-Designin henkilöstölahjakortit tarjoavat ratkaisun tähän pulmaan.

PT-Design on vuonna 1959 perustettu kotimainen perheyritys, joka on erikoistunut kotitaloustavaroiden tukkukauppaan, henkilöstölahjoihin ja muihin suhdetoimintalahjoihin. Korkea laatu, merkityksellisyys ja vaivattomuus ovat yrityksen toiminnan kulmakiviä. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia tuotteita ja palveluita, jotka auttavat sinua ilahduttamaan, kiittämään ja kannustamaan henkilöstöäsi sekä luomaan positiivista näkyvyyttä yrityksellesi.

Varmista tänä jouluna varmasti mieleinen joululahja PT-Designilta!

Joululahjojen hankkiminen voi olla joskus stressaavaa ja aikaa vievää. Mikä olisikaan parempi tapa varmistaa, että lahjasi osuu oikeaan osoitteeseen ja miellyttää vastaanottajaa, kuin antaa hänelle mahdollisuus valita itselleen mieleinen lahja? PT-Designin henkilöstölahjakortit tekevät tämän mahdolliseksi.

Henkilöstölahjakorttimme antavat vastaanottajalle vapauden valita haluamansa tuotteet laajasta valikoimastamme. Olipa kyseessä laadukkaat nahkaiset käsilaukut, kotitaloustuotteet tai vaikkapa ravintola- tai hyvinvointipalvelut, löytyy PT-Designilta varmasti jokaiselle jotakin. Henkilöstölahjakorttimme ovat käteviä ja vaivattomia käyttää – vastaanottaja voi lunastaa lahjakortin haluamansa tuotteet nopeasti ja helposti verkkokaupastamme tai myymälästämme. Tämä tarkoittaa, että voit olla varma, että lahjasi on juuri sitä mitä vastaanottaja haluaa ja tarvitsee. Samalla säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse miettiä juuri sitä yhtä täydellistä lahjaa.

PT-Design – luotettava kumppani henkilöstölahjojen parissa

PT-Design on luotettava ja pitkän linjan toimija henkilöstölahjojen parissa. Olemme olleet mukana suomalaisen liike-elämän tarinassa jo yli 60 vuoden ajan, ja olemme saaneet palvella lukuisia yrityksiä eri aloilta. Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet auttaa luomaan merkityksellisiä ja mieleenpainuvia hetkiä niin lahjan antajille kuin vastaanottajillekin.

Joten kun haluat antaa lahjan, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen, muista henkilöstöäsi lahjakortilla. PT-Designin henkilöstölahjakortit tarjoavat helpon ja mutkattoman tavan ilahduttaa ja kiittää henkilöstöäsi samalla antaen heille vapauden valita juuri heille sopivat tuotteet. Varmista siis tänä jouluna, että joululahjasi osuu varmasti oikeaan ja tilaa henkilöstölahjakortit PT-Designilta!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin