Parhaat B2B-lahjakortit yrityksille

B2B-lahjakortit

Olemme PT-Design, yksi Suomen johtavista B2B-lahjakorttitoimittajista. B2B-lahjakorttimme on suunnattu yrityksille, jotka haluavat antaa arvokkaita lahjoja asiakkailleen, kumppaneilleen ja henkilöstölleen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman lahjakortteja erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin, olipa kyseessä joulu, syntymäpäivät, merkkipäivät, palvelusvuosilahjat tai eläköitymislahjat. Kaikille sopivan lahjan löytäminen voi olla haastavaa ja aikaa vievää, mutta me teemme sen helpoksi ja vaivattomaksi.

Yli 60 vuoden kokemus on antanut meille tietotaitoa eri toimialojen erityistarpeista. Me ymmärrämme, että jokaisen yrityksen tilanne ja tarpeet ovat yksilöllisiä. Siksi tarjoamme myös räätälöityjä lahjakorttiratkaisuja, joiden avulla yritykset voivat itse määritellä lahjakortin arvon sekä sen, mitä tuotteita tai palveluita lahjakortilla voi hankkia. PT-Designin B2B-lahjakorttien avulla voit vahvistaa yrityksesi suhteita ja näkyvyyttä mielenkiintoisella ja mieleenpainuvalla tavalla.

Lahjakorttipalvelumme on suunniteltu helpottamaan yrityksen arkea. Olemme toteuttaneet sen niin, että voit lähettää lahjakortit suoraan saajalle ilman turhaa ajanhukkaa. Voit valita lahjakortin arvon ja sen, mistä tuotteista tai palveluista lahjakortin saaja voi valita. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tuhlata aikaa miettimällä, mikä olisi jokaiselle sopiva lahja. Lahjakortin saaja voi itse päättää, mitä hän haluaa. Ammattitaitoinen ja ystävällinen asiakaspalvelumme on valmis auttamaan ja neuvomaan sinua missä tahansa lahjakortteihin liittyvissä asioissa. Voimme mm. auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksellesi räätälöidyn lahjakorttikampanjan, joka täyttää kaikki erityistarpeesi. Voimme myös tarrata lahjakortit yrityksesi logolla, auttaen sinua luomaan vahvaa ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksesi brändille. Käytä hyödyksesi meidän asiantuntemustamme ja kokemustamme, ja anna meidän auttaa sinua ilahduttamaan, kiittämään ja kannustamaan henkilöstösi ja asiakkaasi vaivattomasti ja modernilla tavalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin