Palvelut

Kokonaisvaltaista liikelahjapalvelua. Palvelukokonaisuutemme kattaa liikelahjat tuotesuunnittelusta tuotteiden yksilöintiin ja keskitettyyn varastonhallintaan Sastamalan logistiikkakeskuksessa.

Varastoi ja keskitä yrityksesi liikelahjat meille.

Liikelahjat

Liikelahjat tai nykyaikaisemmin suhdetoimintalahjat ovat usein muutakin kuin vain kynä palvelutiskillä. Liikelahja on kommunikaatiota, jolla viestitään arvostusta henkilöstöä, asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita kohtaan.

Meiltä saat liikelahjat, mainoslahjat ja henkilöstölahjat merkkituotteista aina yritystekstiileihin ja promotuotteisiin.

Tuotesuunnittelu

Olipa kyseessä brand bookin mukainen tuotekokonaisuus tai yksittäinen tilaus niin suunnittelemme ja toteutamme tuotteet yrityksenne yksilöllisten toiveiden mukaan.

Yksilöinti

Ammattipainomme yksilöi tuotteet yrityksesi logolla oli painomenetelmä mikä tahansa. Saat meiltä myös sokkopainetut nahkaiset merkit ommeltuna erilaisiin tekstiileihin kuten pipot, kaulaliinat, kangas- ja nahkalaukut.

Varastohallinta

PT-Design ExtranetPro varastonhallinta tarjoaa loistavan tavan hallinnoida yrityksenne liikelahjoja yhdestä paikasta keskitetysti. Varastoimme tuotteet Sastamalan logistiikkakeskuksessamme.

Ulkoista ja keskitä

Ulkoistamalla liikelahjat meille, yritysilme pysyy yhtenäisenä riippumatta toimipisteestä. Hallinnoimme verkkokauppaa PT-Design ExtranetPro palvelulla. ExtranetPro online palvelussa näet ja tilaat koko yrityksen liikelahjat reaaliajassa. Kysy lisää. Keskittäminen kannattaa.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä