Ammattilaiset palveluksessasi.

Pitkäaikaista ja luottamuksellista yhteistyötä.

Kerro kuinka voimme olla avuksi

NPS. Asiakastyytyväisyyden mittari.

Keräsimme viime vuoden aikana asiakkailtamme ajatuksia ja mielipiteitä toiminnastamme liikelahjapalveluiden tarjoajana. Positiivinen ja tarkkanäköinen palaute ilahdutti meitä suuresti. Saimme asiakkaiden kanssa yhteistyössä toteuttamaamme NPS-kyselyyn vastauksia arvosanoin sekä vapaan sanan muodossa.

Tästä jatketaan taas tänäkin vuonna uusien tuotteiden ja kehittyvien palveluiden kanssa. Palaute motivoi meitä toimimaan jatkossakin ensiluokkaisena toimijana liikelahjapalveluiden parissa, joten mielipiteesi on meille arvokas.

Tätä mieltä meistä oltiin:

"Asiakaspalvelu loistava - aina löytyy ratkaisu, ja jos joskus ei tarvi mitään, se ei vaikuta asiakaspalvelijan asenteeseen. Tuotteet laadullisesti erittäin korkealuokkaisia. Omat toiveet ja ideat huomioidaan :-)"

"Palvelu on asiakaslähtöistä ja monipuolista, toimitukset täsmällisiä ja oikein. PT-Designin kanssa on aina mukava asioida ja kaikki onnistuu."

"Hyvä, pitkäaikainen ja luottamuksellinen yhteistyö. Yhteydenototot ja tapaamiset hoidettu ammattaitoisesti asiakkaan kannalta huomioon ottaen."

"Tuotteiden esittely ei ole tyrkyttävää ja painostavaa."

"Myyntihenkilön ammattitaito sekä aktiivisuus yhteyden pidossa."

"Mukavan tapaamisen jälkeen vielä viime tingassa onnistunut tuoteostos, joka saapui hyvissä ajoin ennen tilaisuuttamme. Kiitos!"


 

Keskustellaan teidän liikelahjoista.

Varaa aika helposti kalenteristamme!

1

Avaa kalenterimme

2

Valitse itsellesi sopiva ajankohta

3

Saat tapaamislinkin sähköpostiisi