Morakniv

Tuotteissa yhdistyvät ympäristötietoisuus, perinteinen käsityö, uusin tuotantoteknologia, innovaatio, ainulaatuinen metallien kuumakäsittely sekä laatu.

Perinteitä ja nykyaikaa

Moraknivilla on pitkät perinteet veitsien valmistamisesta ja sen tarina alkaa vuodesta 1891. Tuotteissa sulautuvat perinteinen käsityö yhdistettynä uuteen valmistusteknologiaan. Ruotsissa toimiva Morakniv valmistaa puukkojen lisäksi myös kirveitä. Morakniv kehittää perinteisiin pohjautuvia tuotteita sekä aivan uutta muotoilua ympäristöasiat huomioiden.


 

 


 

Tarvitsetko apua?

Kerro meille mitä etsit niin me etsimme sen sinulle. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.


 

Ympäristö

Ekologiset ympäristöasiat ovat tärkeitä ja ne huomioidaan tuotannossa. He pyrkivät varmistamaan, että materiaalit ja maailman yhteiset luonnonvarat ja niiden käyttö ovat mahdollisimman huolellisesti mietitty. Ekonomiset näkökulmat eivät ole enää ensimmäisellä sijalla vaan työ, joka minimoi ympäristövaikutuksia. He yrittävät jatkuvasti parantaa työprosesseja, jotta työt voitaisiin tehdä tehokkaammin ja jolloin niillä olisi vaikutuksia heidän työympäristöön sekä globaliseen ympäristöön. He suosivat kierrätettyjä materiaaleja sekä myös materiaaleja, jotka voidaan vielä uudelleen kierrättää.

Puukkoja joka tarkoitukseen

Moraknivilla on veitsiä eri kategorioissa: Bushcraft (seikkailijoille, retkeilijöille), Companion (ulkoilmaelämään), Classic 1891 (kokeille), Historiska Klassiker (traditio), Pro (ammattilaisille), Frost (ammattilaisille kalaveitset), Scout (lapsille partioveitset). Lisäksi heillä on veitsiä rakentamiseen, nikkarointiin, käsitöihin, keittiöön. Mallistossa löytyy myös kirveet.

Veitsiä on todella paljon eri tarkoituksiin ja ne on suunniteltu tarkoituksenmukaisesti. Laadukkaissa veitsissä on ergonominen muotoilu ja lyhyempiä sekä pidempiä kädensijoja ja teriä. Terissä on eri jäykkyydet eri käyttötarkoituksiin.