Miten valita sopiva lahjakortti PT-Designin lahjakorttipalvelun avulla

Ota avuksi PT-Designin lahjakorttipalvelu

Valitessasi sopivaa lahjakorttia haluat varmasti tarjota saajalle jotain ainutlaatuista ja merkityksellistä. Tähän tarpeeseen olemme PT-Designilla kehittäneet lahjakorttipalvelun, joka auttaa sinua löytämään täydellisen lahjan ja säästämään aikaa lahjojen miettimiseen. Lahjakorttipalvelumme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lahjakortteja, jotka sopivat erinomaisesti henkilöstölahjoiksi, palvelusvuosipäivälahjoiksi, sekä muihin erityisiin tilanteisiin. Jatkossa kerron sinulle tarkemmin, miten voit hyödyntää PT-Designin lahjakorttipalvelua ja valita sopivan lahjakortin helposti ja nopeasti.

Löydä sopiva lahjakortti yksilölliseen tarpeeseen

PT-Designin lahjakorttipalvelu on suunniteltu tarjoamaan kattava valikoima erilaisia lahjakortteja, jotta löytäisit varmasti sopivan lahjan jokaiseen tilanteeseen. Haluamme varmistaa, että yrityksesi ilahduttaa ja kiittää henkilöstöäsi yksilöllisesti ja persoonallisesti. Lahjakorttejamme voit käyttää esimerkiksi joululahjojen lähettämiseen, palvelusvuosipäivien juhlistamiseen, merkkipäivälahjoihin sekä kannustinlahjoihin.

Lahjakorttien valikoimamme tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja eri tuoteryhmistä, jotta voit valita lahjan saajan mielenkiinnonkohteiden mukaan. Henkilöstölle, joka arvostaa laadukkaita kotitaloustavaroita, voit valita lahjakortin laajan valikoimamme upeista design-tuotteista, kuten keittiövälineistä, astioista tai kodin tekstiileistä. Jos haluat tarjota lahjansaajalle mahdollisuuden valita itse haluamansa tuotteen, voit valita lahjakortin, jolla hän voi tutustua koko tuotevalikoimaamme. Näin lahjasta tulee taatusti juuri sellainen, kuin hän haluaa. Tarjoamme myös lahjakortteja esimerkiksi lähialueen ravintoloihin ja palveluihin, jotta voit ilahduttaa henkilöstöäsi kokemuksilla ja elämyksillä.

Helppo ja vaivaton tapa tilata lahjakortti

PT-Designin lahjakorttipalvelu on suunniteltu helpoksi ja nopeaksi käyttää, jotta voit säästää aikaa ja vaivaa lahjojen järjestämisessä. Voit tilata lahjakortit suoraan verkkosivuiltamme muutamalla yksinkertaisella askelmalla. Valitset vain haluamasi lahjakortin, täytät tarvittavat tiedot ja lähetät tilauksen. Voit myös halutessasi lisätä tilaukseen henkilökohtaisen viestin, joka tekee lahjasta vieläkin henkilökohtaisemman ja merkityksellisemmän.

Lahjakortit lähetetään kätevästi suoraan saajalle haluamassasi aikataulussa. Näin voit varmistaa, että lahja tulee perille juuri oikeaan aikaan ja ilahduttaa vastaanottajaa. Mikä parasta, sinun ei tarvitse huolehtia lahjakorttien säilytyksestä tai jakelusta, sillä hoidamme kaiken puolestasi.

Olemme täällä auttamassa

PT-Designin lahjakorttipalvelu on suunniteltu helpottamaan arkeasi ja auttamaan sinua löytämään sopivan lahjan henkilöstöllesi. Olemme sitoutuneita tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita ja palveluita, jotka ilahduttavat ja kiittävät henkilöstöäsi. Suuri valikoimamme ja vaivaton tilausprosessimme tekevät lahjojen järjestämisestä helppoa ja vaivatonta.

Ota rohkeasti yhteyttä PT-Designin asiakaspalveluun tai tutustu verkkosivuihimme ja tilaa lahjakortit jo tänään. Autamme mielellämme löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivat lahjat ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Tervetuloa PT-Designin lahjakorttipalvelun käyttäjäksi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin