Miten valita lahjakortit yritysasiakkaille?

Ymmärrä asiakkaasi tarpeet

Kun mietitään lahjakorttien hankkimista yritysasiakkaille, on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää heidän tarpeensa ja mieltymyksensä. PT-Design suosittelee, että otat huomioon asiakkaasi toimialan ja yrityskulttuurin. Onko kyseessä luova ala, joka arvostaa ainutlaatuisia ja persoonallisia lahjoja? Vai onko kyseessä perinteisempi toimiala, jossa arvostetaan käytännöllisyyttä ja laatua? Tunnista, mikä resonoi kohderyhmäsi kanssa, ja valitse lahjakortti sen mukaan.

Lisäksi on hyvä miettiä, millaisia kokemuksia tai tuotteita lahjakortin saajan olisi mukava saada. PT-Designin kokemuksen mukaan monipuoliset lahjakortit, jotka tarjoavat valinnanvaraa eri palveluiden tai tuotteiden välillä, ovat usein hyvin vastaanotettuja. Tämä antaa lahjan saajalle vapauden valita itseään eniten miellyttävän vaihtoehdon.

Laatu ja joustavuus

Laatu korostuu yrityslahjoissa, ja se pätee myös lahjakortteihin. PT-Designilta löydät tunnettuja ja arvostettuja brändejä, jotka heijastavat myös oman yrityksesi arvomaailmaa ja laatustandardeja. Lahjakortin ei tulisi olla pelkästään ele, vaan sen tulisi välittää viesti yrityksesi huolellisuudesta ja arvostuksesta yhteistyötä kohtaan.

Joustavuus on toinen tärkeä tekijä lahjakorttia valittaessa. PT-Designin lahjakortit ovat joustavia monessa suhteessa. Lahjakorttiin valitaan sopiva arvo, jonka puitteista löytyy tuotevalikoima, josta lahjakortin saaja saa valita itselleen mieluisan vaihtoehdon laajasta valikoimasta. Lisäksi lahjakortin saa valittua joko sähköisesti tai konkreettisesti tarpeen ja tilanteen mukaan. Lahjakortin kesto on myös joustava, jolloin sen saajalla on hyvin aikaa käyttää se mieleiseensä tuotteeseen tai palveluun.

Brändäys ja muistettavuus

Lahjakortin valinnassa kannattaa myös miettiä brändäystä ja sitä, miten lahjakortti voi edistää yrityksesi muistettavuutta. PT-Designin lahjakortteja voidaan räätälöidä esimerkiksi väreillä tai yrityksesi logolla tai muulla tunnuksella. Tämä ei ainoastaan lisää lahjan arvoa, vaan myös vahvistaa brändisi läsnäoloa asiakkaan mielessä.

On tärkeää, että lahjakortti on myös käytännöllinen ja helppo käyttää. Varmista, että lahjakortin käyttöehdot ovat selkeät ja että se on voimassa riittävän pitkään, jotta asiakkaalla on joustavuutta sen käyttämiseen. PT-Designilta saat aina selkeät ohjeet sekä kattavaa asiakaspalvelua, mikäli kysymyksiä ilmenee. Lahjakorttimme ovat helppokäyttöisiä ja niissä on tarvittavan pitkä käyttöaika, jotta sen saaja ehtii hyvin käyttämään sen.

Ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus

Nykyään yhä useampi yritys arvostaa ympäristöystävällisyyttä ja vastuullisuutta, mikä kannattaa ottaa huomioon myös lahjakortteja valittaessa. PT-Designilta saat sähköisiä lahjakortteja, jotka vähentävät tarpeetonta materiaalinkulutusta ja ovat samalla käteviä vastaanottajalle. Sähköinen lahjakortti on myös nopea, ekologinen ja helppo tapa välittää lahja, erityisesti jos asiakkaasi sijaitsevat eri puolilla maailmaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin