Mitäpä jos antaisit lahjan, joka on varmasti mieleinen saajalle?

Mitäpä jos antaisit lahjan, joka on varmasti mieleinen saajalle?

Oletko koskaan ahdistunut joululahjojen ostamisesta? Etsit lahjaa, joka varmasti ilahduttaa vastaanottajaa, muttet ole täysin varma, mikä se olisi? PT-Design auttaa sinua löytämään täydellisen lahjan henkilöstöllesi tänä jouluna.

Olemme kotimainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1959 alkaen. Alun perin valmistimme käsilaukkuja Äetsän laukkulaaksossa, mutta laajensimme toimintaamme myöhemmin liikelahjoihin ja suhdetoimintalahjoihin. Tehtävämme on auttaa sinua luomaan merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi sekä kiittämään, ilahduttamaan ja kannustamaan henkilöstöäsi.

Muista henkilöstöäsi lahjakortilla – varmista tänä jouluna varmasti mieleinen joululahja PT-Designilta!

Joululahjakortti PT-Designilta on vaivaton ja varmasti mieleinen vaihtoehto henkilöstölahjaksi. Lahjakorttimme tarjoavat lahjan saajalle mahdollisuuden valita juuri itselleen parhaiten sopivan tuotteen laajasta valikoimastamme. Tällä tavoin voit varmistaa, että jokainen saaja saa lahjan, joka todella miellyttää.

Meillä on laaja valikoima kotitaloustuotteita, jotka sopivat lahjaratkaisuiksi monenlaisiin tarpeisiin. Voit valita muun muassa keittiötarvikkeita, sisustustuotteita, kodin elektroniikkaa ja paljon muuta. Voit olla varma, että lahjakorttimme antavat vastaanottajille vapauden valita juuri itselleen tarpeellisen tuotteen, joka tuo iloa arkeen.

Vaivaton käyttää

Joulukiireiden keskellä haluamme tehdä lahjakorttien käytöstä mahdollisimman vaivatonta sinulle ja vastaanottajille. Lahjakortin käyttö onnistuu helposti verkkokaupassamme. Vastaanottaja voi selata valikoimaamme omassa rauhassaan ja valita haluamansa tuotteen. Hän voi käyttää lahjakorttia ostoksensa yhteydessä ja tilata tuotteen suoraan kotiinsa. Näin säästyt itse paketoinnilta ja joulustressiltä, ja vastaanottaja saa juuri sellaisen lahjan kuin toivoo.

Älä siis enää murehdi joululahjoihin liittyvistä pohdinnoista. PT-Design tarjoaa ratkaisun kaikkiin lahjaongelmiin. Anna henkilöstöllesi lahjaksi vapaus valita ja ilahduttaa tänä jouluna. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme ja tilaamaan lahjakortteja verkkokaupastamme!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin