Millaiset lahjakortit sopivat yritysasiakkaille?

Yrityslahjakorttien merkitys liikelahjoina

Yrityslahjakortit ovat nykyaikainen ja joustava tapa osoittaa arvostusta asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja työntekijöille. Ne tarjoavat saajalleen vapauden valita mieluisensa tuote tai palvelu laajasta valikoimasta, mikä tekee lahjakorteista henkilökohtaisemman ja arvostetumman vaihtoehdon perinteisiin liikelahjoihin verrattuna. PT-Designin tarjoamat lahjakortit ovat erinomainen valinta, kun halutaan välittää kiitoksen lisäksi myös viesti yrityksen laadukkuudesta ja luovuudesta.

Lahjakortit ovat myös käytännöllisiä, sillä ne ovat helppoja tilata, toimittaa ja jakaa. Ne säästävät aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse miettiä jokaiselle sopivaa lahjaa erikseen. Lisäksi lahjakortit ovat pitkäikäinen muistutus yrityksen antamasta arvostuksesta, sillä ne voivat olla voimassa useita kuukausia tai jopa vuoden.

Monipuoliset lahjakorttivaihtoehdot eri tilanteisiin

PT-Design tarjoaa monipuolisia lahjakorttivaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten palkitseminen, muistaminen tai kannustaminen, löytyy valikoimasta sopiva vaihtoehto. Lahjakortit voivat olla suunnattu tiettyyn palveluun tai tuotteeseen, kuten suunnittelupalveluihin tai uniikkeihin design-tuotteisiin, tai ne voivat olla arvoltaan avoimia, antaen saajalleen vapauden päättää itse käyttökohde.

Erityisen suosittuja ovat lahjakortit, jotka tarjoavat elämyksiä tai ainutlaatuisia kokemuksia, kuten työpajoja tai räätälöityjä design-palveluita. Nämä lahjakortit eivät ainoastaan anna saajalleen jotain konkreettista, vaan myös mahdollisuuden kokea jotain uutta ja inspiroivaa, mikä voi edistää luovuutta ja hyvinvointia työpaikalla.

Personoitu lahjakortti – Yksilöllinen ele arvostuksen osoittamiseksi

Personointi lisää lahjakortin arvoa huomattavasti. PT-Design mahdollistaa lahjakorttien räätälöinnin yrityksen omalla brändäyksellä tai henkilökohtaisella viestillä. Tämä tekee lahjakortista vieläkin merkityksellisemmän ja osoittaa, että lahjan antaja on nähnyt vaivaa lahjan valinnassa. Personoitu lahjakortti voi sisältää esimerkiksi yrityksen logon, toivotun viestin tai uniikin designin, joka kertoo saajalleen, että heidät on huomioitu erityisellä tavalla.

Personointi voi myös vahvistaa yrityksen brändi-identiteettiä ja luoda positiivisia mielikuvia. Kun lahjakortti on suunniteltu huolella ja se heijastaa yrityksen arvoja ja estetiikkaa, se voi toimia myös tehokkaana markkinointivälineenä. PT-Designin asiantuntijat auttavat mielellään luomaan juuri oikeanlaisen lahjakortin, joka vastaa yrityksen tarpeita ja tavoitteita.

Lahjakortin käytännöllisyys ja helppokäyttöisyys

Lahjakortin tulee olla helppokäyttöinen ja käytännöllinen, jotta se palvelee saajansa tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. PT-Designin lahjakortit ovat selkeästi merkitty arvoltaan ja niissä on yksinkertaiset ohjeet niiden käyttöön. Ne voidaan toimittaa sähköisesti tai fyysisenä korttina, riippuen yrityksen toiveista ja lahjakortin käyttötarkoituksesta.

Sähköiset lahjakortit ovat erityisen suosittuja niiden nopean toimituksen ja ympäristöystävällisyyden vuoksi. Ne ovat myös helppoja käyttää, sillä ne voidaan lunastaa verkossa tai myymälässä koodin avulla. Fyysiset lahjakortit puolestaan tarjoavat konkreettisen eleen, joka voi olla tärkeää tietyissä liikesuhteissa tai juhlallisemmissa tilanteissa.

Lahjakortin valinta ja hankinta – PT-Designin asiantuntijapalvelu

Valittaessa lahjakortteja yritysasiakkaille on tärkeää ottaa huomioon saajan mieltymykset ja tarpeet. PT-Designin asiantuntijat ovat valmiita auttamaan oikean lahjakortin valinnassa, joka vastaa sekä yrityksen budjettia että lahjan saajan odotuksia. He tarjoavat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa, jotta lahjakortista tulee mahdollisimman onnistunut ja arvostettu.

Lahjakortin hankinta on tehty mahdollisimman helpoksi. Yritys voi ottaa yhteyttä PT-Designin myyntitiimiin, joka auttaa koko prosessin ajan, aina tilauksesta toimitukseen. Näin varmistetaan, että lahjakortit saapuvat perille ajallaan ja ne ovat juuri sellaisia kuin yritys on toivonut.

 

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin