Miksi lahjakortit ovat tehokas valinta yritysasiakkaille?

Lahjakortit helposti ja nopeasti

Lahjakortit ovat nousseet suosituksi vaihtoehdoksi yrityslahjoina, ja syystä. Ne tarjoavat vastaanottajalle vapauden valita itselleen mieluisimmat tuotteet tai palvelut, mikä lisää lahjan arvoa ja henkilökohtaisuutta. PT-Designin lahjakortit ovat erityisen suosittuja, sillä ne antavat asiakkaille mahdollisuuden tutustua laajaan ja laadukkaaseen designvalikoimaan. Yritykset voivat näin osoittaa arvostustaan asiakkaita tai työntekijöitä kohtaan tarjoamalla heille mahdollisuuden itse päättää, mitä he haluavat.

Lahjakorttien joustavuus on myös niiden suuri etu: ne eivät sido saajaa tiettyyn tuotteeseen tai palveluun, mikä vähentää riskiä valita väärä lahja. Tämä on erityisen tärkeää yritysasiakkaille, jotka saattavat olla eri taustoista ja mieltymyksistä. PT-Designin lahjakortit ovat voimassa pitkän ajan, mikä antaa saajalle riittävästi aikaa päättää, miten hän haluaa lahjakorttinsa käyttää. Olipa kyseessä sitten asiakkaan kiittäminen, työntekijän palkitseminen tai liikesuhteen vahvistaminen, lahjakortti on aina sopiva valinta. Lahjakortit ovat myös helppoja lähettää ja vastaanottaa, mikä tekee niistä käytännöllisen vaihtoehdon niin fyysisissä kuin virtuaalisissakin kohtaamisissa. Lue lisää vaihtoehdoista: www.pt-design.fi

Yrityslahjat, jotka kertovat tarinaa

Yrityslahjat ovat enemmän kuin pelkkiä esineitä – ne ovat viestintävälineitä, jotka välittävät yrityksen arvoja ja kiitollisuutta. PT-Designin lahjakortit mahdollistavat yritysten kertoa tarinaa omasta brändistään ja sitoutumisestaan laatuun ja muotoiluun. Lahjakortin saaja pääsee kokemaan yrityksen tarjoaman ainutlaatuisen designmaailman, mikä luo positiivisen ja kestävän mielikuvan yrityksestä.

Lisäksi lahjakortit ovat tehokas tapa rakentaa ja ylläpitää suhteita yritysasiakkaiden kanssa. Ne ovat henkilökohtainen ele, joka osoittaa, että yritys on valmis panostamaan asiakassuhteeseen. Lahjakortin saaja ei ole ainoa lahjasta hyötyvä, vaan mukavalla lahjalla voit myös luoda positiivista kuvaa yrityksestäsi. PT-Designin lahjakortit ovat helppo tapa hallita yrityslahjojen budjettia, sillä ne voidaan asettaa tiettyyn arvoon, mikä helpottaa kustannusten hallintaa. Tilaa jo tänään – me toimitamme!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin