Mieleenpainuva joululahja henkilöstölle: PT-Designin lahjakortit

Miksi valita PT-Designin lahjakortit henkilöstölle?

Henkilöstön arvostaminen ja kiittäminen on tärkeä osa menestyvän yrityksen toimintaa. Joulun lähestyessä moni miettii sopivaa lahjaa henkilöstölle, joka ilahduttaisi ja olisi varmasti vastaanottajan mieleen. PT-Designin lahjakortit tarjoavat täydellisen ratkaisun tähän pulmaan.

PT-Design on vuonna 1959 perustettu suomalainen perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita henkilöstölahjoja ja suhdetoimintalahjoja. Yrityksen tarina alkoi naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistamisesta Äetsän laukkulaaksossa, ja tänä päivänä PT-Design tunnetaan erityisesti laadukkaista lahjatuotteistaan. Meidän tehtävämme on auttaa sinua ilahduttamaan, kiittämään ja kannustamaan henkilöstöäsi sekä luomaan merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Miksi lahjakortti on loistava joululahja?

Jouluaika on usein kiireistä aikaa, ja lahjojen etsiminen voi olla haastavaa. PT-Designin lahjakortit tarjoavat vaivattoman ratkaisun, joka säästää sinut monelta päänvaivalta. Lahjakorttimme ovat monipuolisia ja niitä voi käyttää moneen eri tarkoitukseen, joten ne sopivat jokaiselle vastaanottajalle.

PT-Designin lahjakortin avulla voit antaa henkilöstöllesi mahdollisuuden valita juuri sen lahjan, joka tuntuu heistä parhaimmalta. Lahjakortit toimivat erinomaisesti esimerkiksi hetkellisen hemmottelun, hyvinvoinnin tai vaikka uusien kotitaloustavaroiden hankkimiseen. Tällä tavoin varmistat, että jokainen lahjan saaja saa juuri sellaisen lahjan, joka on hänelle mieleinen.

Helppo ja vaivaton käyttö

PT-Designin lahjakortit ovat erittäin helppokäyttöisiä ja vaivattomia. Kun tilaat lahjakortin, saat sen kätevästi sähköpostiisi tai halutessasi postitettuna. Voit valita haluamasi lahjakortin arvon sekä personoida sen vastaanottajan nimen kera. Lahjakortti on voimassa kahden vuoden ajan ostopäivästä, joten vastaanottajalla on runsaasti aikaa käyttää se.

Lahjakortin käyttö on yhtä helppoa kuin minkä tahansa verkkokaupan käyttäminen. Vastaanottaja voi vierailla PT-Designin verkkosivuilla, valita haluamansa tuotteet ja syöttää lahjakortin tiedot maksun yhteydessä. Käytännössä lahjakortin käyttö tarkoittaa vain koodin syöttämistä ja ostosten tekemistä – helppoa ja vaivatonta.

Lopuksi

Tee tämän vuoden joululahjasta mieleenpainuva henkilöstölle. Anna heille mahdollisuus valita itselleen sopiva lahja PT-Designin lahjakortin avulla. PT-Designin laaja valikoima takaa sen, että jokainen lahjan saaja löytää varmasti jotain mieluisaa. Tilaa lahjakortti jo tänään ja varmista, että annat henkilöstöllesi joululahjan, joka on taatusti mieleinen.

PT-Design – autamme sinua luomaan merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksestäsi joulun aikaan ja läpi vuoden. Ilahduta, kiitä ja kannusta henkilöstöäsi helposti ja vaivattomasti – valitse PT-Designin lahjakortit!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin