Luotettava verkkokauppa, josta löydät parhaat lahjakortit

Verkkokauppamme on B2B-lahjakorttien luotettavin lähde

Olemme PT-Design, kotitaloustavaroiden tukkukauppias ja luotettavin kumppaninne henkilöstölahjojen tarjoamisessa. Monipuolinen verkkokauppamme tarjoaa sinulle mahtavan valikoiman laadukkaita lahjakortteja. Puolet vuosisadasta alalla toimineena yrityksenä, tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme helppoja ja vaivattomia tapoja ilahduttaa ja kiittää henkilökuntaansa, sidosryhmiään ja yhteistyökumppaneitaan.

Lahjakorttivalikoimamme on suunniteltu tarjoamaan jotain jokaiselle. Sen avulla voit lähettää henkilöstöllesi joululahjoja, merkkipäivälahjoja, palvelusvuosilahjoja, vuosipäivälahjoja, eläköitymislahjoja sekä kannustinlahjoja hukkaamatta aikaa kaikille sopivien lahjojen miettimiseen. Valikoimamme skaala ulottuu kotitaloustavaroista aina yksilöllisiin suhdetoimintalahjoihin, joten yrityksesi ja lahjansaajat voivat olla varmoja, että jokainen lahja on ainutlaatuinen ja mieleenpainuva.

Säästä aikaa ja vaivaa lahjakorttiostoksilla

Verkkokaupassamme voit valita laajan valikoiman lahjakortteja helposti ja nopeasti. Palvelumme on suunniteltu sinun ja esihenkilöidesi ajan säästämiseksi. Meille on tärkeää, että voit luottaa lahjakorttien olevan korkealaatuisia, olivatpa ne sitten henkilöstölahjoja tai suhdetoimintalahjoja. On olemassa monia verkkokauppoja, jotka myyvät lahjakortteja, mutta vain harva niistä tarjoaa saman tason palvelua, luotettavuutta ja laatua kuin me PT-Designilla.

Järjestämme myös erityisen joustavaa palvelua suurille yrityksille ja organisaatioille. Me ymmärrämme, että jokainen yritys on yksilöllinen, ja tästä syystä tarjoamme räätälöityjä, erityisiä tarpeitasi vastaavia lahjakorttiratkaisuja. Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua löytämään täydellisen lahjan, oli tarpeesi mikä tahansa. Luota meihin, valitse PT-Design ja saat laadukkaat lahjakortit nopeasti ja vaivattomasti suoraan kotitoimistoosi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin