Luksustuotteet yrityksille: Laadukas ja arvostettu lahja

Luksustuotteet yrityksille: Laadukas ja arvostettu lahja

Luksustuotteet yrityksille: Laadukas ja arvostettu lahja

by PT-Design

Tarjoamme laadukkaita luksustuotteita yrityksille

Olemme kotimainen perheyritys, PT-Design, joka on toiminut kotitaloustavaroiden tukkukaupan ja henkilöstölahjojen sekä suhdetoimintalahjojen parissa jo vuodesta 1959 lähtien. Olemme erikoistuneet tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ja arvostettuja luksustuotteita, jotka sopivat täydellisesti yritysten tarpeisiin.

Tarinamme sai alkunsa Äetsän laukkulaaksossa, jossa valmistimme aluksi naisten nahkaisia käsilaukkuja. Kehityksen myötä keskityimme kuitenkin enemmän yritysten tarpeisiin ja aloimme valmistaa laadukkaita nahkaisia liikelahjoja. Myöhemmin laajensimme tuotevalikoimaamme erilaisilla suhdetoimintalahjoilla, jotka ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi yritysten keskuudessa.

Merkityksellinen ja mieleenpainuva näkyvyys yrityksellesi

PT-Designin tavoitteena on auttaa sinua tiiminä ilahduttamaan, kiittämään ja kannustamaan henkilöstöäsi sekä luomaan merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksestäsi. Haluamme tehdä tämän helposti, nopeasti ja vaivattomasti sinulle ja esihenkilöillesi.

Tarjoamme ainutlaatuisen lahjakorttipalvelumme, jonka avulla voit lähettää henkilöstöllesi erilaisia lahjoja, kuten joululahjoja, merkkipäivälahjoja, palvelusvuosilahjoja, vuosipäivälahjoja, eläköitymislahjoja sekä kannustinlahjoja. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi miettien sopivia lahjoja jokaiselle henkilölle erikseen – palvelumme on suunniteltu säästämään aikaa juuri sinulle ja esihenkilöillesi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin