Liikelahjat jouluna: anna jotain erilaista

Liikelahjat jouluna: anna jotain erilaista

Olemme PT-Design, vuonna 1959 perustettu kotimainen perheyritys, joka toimii kotitaloustavaroiden tukkukaupassa sekä henkilöstö- ja suhdetoimintalahjojen parissa. Tarinamme sai alkunsa naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistuksesta Äetsän laukkulaaksossa, mutta vuosien varrella olemme laajentaneet valikoimaamme tarjoten ensin laadukkaita nahkaisia liikelahjoja ja myöhemmin muitakin laadukkaita suhdetoimintalahjoja.

Joulu lähestyy vauhdilla, ja on jälleen aika miettiä sopivia lahjoja henkilöstölle. Mitäpä jos antaisit lahjan, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen? PT-Designin avulla voit varmistaa, että tänä jouluna henkilöstösi saa varmasti mieleisen lahjan. Tarjoamme käteviä lahjakortteja, joita on helppo käyttää ja jotka takaavat vastaanottajan tyytyväisyyden.

Muista henkilöstöäsi lahjakortilla

Henkilöstösi ansaitsee arvostusta, kiitosta ja piristystä jokaisena päivänä, mutta erityisesti jouluna haluat ehkä ilmaista kiitollisuutesi vieläkin merkityksellisemmin. Lahjakortti PT-Designille on erinomainen tapa muistaa henkilöstöäsi ja tarjota heille aidosti mieleinen lahja. Lahjakortin avulla vastaanottaja voi valita juuri sellaisen tuotteen tai palvelun, josta hän aidosti ilahtuu. Valikoimamme kattaa laadukkaita kotitaloustavaroita, jotka ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Olipa lahjansaaja sitten kahvin ystävä, sisustusharrastaja tai kokkaustaidoistaan tunnettu, meillä on jotain juuri hänelle. Lahjakortilla annat mahdollisuuden valita itse, mikä tuo eniten iloa ja hyötyä arkeen.

Varmista tänä jouluna varmasti mieleinen joululahja PT-Designilta!

Meidän tehtävämme on auttaa sinua tiiminä, kun haluat tehdä vaikutuksen ja luoda positiivista näkyvyyttä yrityksellesi. PT-Designin joululahjat ovat helposti ja nopeasti saatavilla juuri silloin, kun niitä tarvitset. Varmista tänä jouluna varmasti mieleinen lahja henkilöstöllesi PT-Designin avulla – me tiedämme, mitä hyvät joululahjat vaativat.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin