Lahjakorttipalvelun edut verrattuna perinteisiin lahjojen lähettämistapoihin

Monipuolinen valikoima lahjoja

PT-Design on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman kotitaloustavaroita, henkilöstölahjoja ja muita suhdetoimintalahjoja. Lahjakorttipalvelumme avulla voit helposti ja vaivattomasti lähettää erilaisia lahjoja henkilöstöllesi ilahduttaaksesi, kiittääksesi ja kannustaaksesi heitä. Meidän valikoimastamme löydät vaihtoehtoja kaikkiin tilaisuuksiin, kuten joululahjat, merkkipäivälahjat, palvelusvuosilahjat, vuosipäivälahjat, eläköitymislahjat sekä kannustinlahjat.

Voit valita juuri sinulle sopivan lahjakortin henkilöstöllesi monista eri vaihtoehdoista. Tarjoamme lahjakortteja eri hintaluokissa ja eri tuotekategorioista. Olipa kyseessä sitten kodin sisustustuotteet, keittiötarvikkeet, kotieläintarvikkeet tai jokin muu, meiltä löydät taatusti sopivan lahjan jokaiselle vastaanottajalle. Lahjakorttipalvelumme avulla sinun ei tarvitse tuhlata aikaa ja vaivaa sopivan lahjan miettimiseen jokaiselle yksittäiselle henkilölle, sillä he voivat itse valita juuri sen tuotteen tai palvelun, joka heitä eniten kiinnostaa.

Nopea ja vaivaton tapa lähettää lahja

PT-Designin lahjakorttipalvelu on suunniteltu sinun ja esihenkilöidesi arkea helpottamaan. Emme halua, että sinun täytyy tuhlata aikaa ja vaivaa lahjojen paketointiin, postitukseen tai henkilökohtaisten toiveiden selvittämiseen. Sen sijaan voit luottaa meidän ammattitaitoomme ja palveluumme.

Kun lähetät lahjakortin henkilöstöllesi, heidän tarvitsee vain valita haluamansa tuote tai palvelu verkkokauppamme valikoimasta ja syöttää lahjakortin koodi ostoksen yhteydessä. Näin varmistamme, että lahjakorttisi käytetään juuri siihen tarkoitukseen, jonka olet sille valinnut. Sen jälkeen he saavat valitsemansa tuotteen nopeasti ja vaivattomasti suoraan kotiinsa toimitettuna.

Lahjakorttipalvelumme on nopea, kätevä ja aikaa säästävä tapa lähettää lahja henkilöstöllesi. Voit luottaa siihen, että he saavat lahjakortin hyödynnettyä haluamallaan tavalla, ja samalla voit helposti luoda merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi. Älä tuhlaa aikaasi perinteisten lahjojen lähettämistapojen kanssa, vaan valitse helppo ja vaivaton lahjakorttipalvelumme PT-Designiltä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin