Lahjakorttipalvelu helppona ratkaisuna henkilöstölle tarkoitettujen lahjojen lähettämiseen

PT-Design: Lahjakorttipalvelu helppona ratkaisuna henkilöstölle tarkoitettujen lahjojen lähettämiseen

PT-Design on kotimainen perheyritys, jonka tarina sai alkunsa jo vuonna 1959 Äetsän laukkulaaksossa, valmistaen naisten nahkaisia käsilaukkuja. Vuosituhannen vaihteessa yritys laajensi tuotevalikoimaansa tarjoamalla korkealaatuisia nahkaisia liikelahjoja ja myöhemmin muita laadukkaita suhdetoimintalahjoja.

Meidän tehtävänämme on auttaa tiimiasi ilahduttamaan, kiittämään ja kannustamaan henkilöstöäsi sekä luomaan merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Siksi esittelemme stolaitoksenne lahjakorttipalvelumme, jolla voit lähettää henkilöstöllesi erilaisia muistamisia ilman aikaa vieviä pohdintoja sopivista lahjoista. Oletko miettinyt, miten voit helpottaa esihenkilöidesi työtaakkaa ja samalla tehdä ilahduttavia lahjavaihtoehtoja käytettävissä olevilla resursseilla? Meillä on ratkaisu juuri sinulle!

Mitä lahjakorttipalvelumme tarjoaa?

1. Helppous ja nopeus: Esihenkilönä tiedät kuinka tärkeää on säästää aikaa ja energiaa päätöksentekoon. Lahjakorttipalvelumme avulla voit lähettää henkilöstösi joululahjat, merkkipäivälahjat, palvelusvuosilahjat, vuosipäivälahjat, eläköitymislahjat sekä kannustinlahjat nopeasti ja vaivattomasti. Hallinnoimme koko prosessin puolestasi, jotta sinun ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa täydellisten lahjojen valintaan.

2. Henkilökohtainen kosketus: Vaikka lahjakortit voivat tuntua etäisiltä, me PT-Designilla välitämme siitä, että henkilöstösi tuntee olevansa arvostettuja ja merkityksellisiä. Lahjakorttipalvelumme antaa sinulle mahdollisuuden personoida jokaisen henkilöstön jäsenen lahja omalla viestillä tai yrityksesi logolla. Näin voit välittää henkilökohtaisen viestin jokaiselle saajalle.

Miksi valita juuri lahjakorttipalvelumme?

1. Ajan ja rahan säästö: Asettaessasi lahjakorttien tilauksen käyttöömme säästät arvokasta aikaa, jonka voit käyttää muihin tärkeisiin tehtäviin. Me PT-Designilla hoidamme lahjakorttien valmistuksen, paketoinnin ja toimituksen puolestasi, ja kaikki tämä tapahtuu kilpailukykyisin hinnoin.

2. Laajat mahdollisuudet: Lahjakorteillamme on laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja, jotta voit valita lahjan, joka sopii parhaiten henkilöstösi mieltymyksiin ja tarpeisiin. Tarjoamme lahjakortteja eri hintaluokista eri toimialoille, jotta voit täyttää tiimisi toiveet ja tarjoamme heille unohtumattomia kokemuksia.

Kokonaisuudessaan PT-Designin lahjakorttipalvelu on helppo, nopea ja huolella suunniteltu vaihtoehto henkilöstölle tarkoitettujen lahjojen lähettämiseen. Antaessasi meidän hallinnoida lahjoja, voit keskittyä ytimekkäästi tiimiisi ja yrityksesi menestykseen. Anna meidän auttaa sinua luomaan mieleenpainuvia hetkiä henkilöstöllesi, ja anna heille mahdollisuus nauttia lahjasta, joka heidät koskettaa syvällä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin