Lahjakorttien hyödyntäminen henkilöstön palkitsemisessa

Tehokas henkilöstön palkitsemiskeino: Lahjakortit

Firmanne, PT-Design, on kotitaloustavaroiden tukkukaupassa toimiva perheyritys. Olemme olleet alalla jo yli kuusi vuosikymmentä ja tiedämme, mitä yrityksenne tarvitsee menestyäkseen. Tarjoamme laadukkaita kotimaisia lahjakortteja, jotka ovat täydellinen tapa palkita ja kannustaa henkilöstöänne. Lahjakortit ovat tehokas tapa luoda merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellenne helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Lahjakortit moniin eri tilanteisiin

Kaipaako tiimisi kiitosta tai kannustusta? Onko tulossa merkkipäivä tai palvelusvuosijuhla? Meiltä saat lahjakortit joululahjoihin, merkkipäivälahjoihin, palvelusvuosilahjoihin, vuosipäivälahjoihin ja eläköitymislahjoihin. Lahjakortit ovat myös loistava tapa kannustaa tiimiäsi ylittämään tavoitteita ja palkita heitä saavutuksistaan. Palvelumme on suunniteltu nimenomaan sinun ja esihenkilöidesi ajan säästämiseksi, joten säästätte aikaa lahjojen miettimiseen ja organisoimiseen.

Lahjakorttipalvelumme helppoutta ja vaivattomuutta

PT-Designin lahjakorttipalvelu on suunniteltu helpottamaan henkilöstön palkitsemista. Tarjoamme laajan valikoiman lahjakortteja erilaisille sisältökohteille, kuten ravintoloihin, kauneushoitoloihin, urheilutapahtumiin ja kulttuuritapahtumiin. Voit valita juuri sellaisen lahjakortin, joka sopii parhaiten vastaanottajan mieltymyksiin. Lahjakortit voi myös täysin räätälöidä yrityksenne brändin mukaisiksi, mikä luo lisäarvoa lahjakortin saajalle ja samalla markkinoi yritystänne.

PT-Designin lahjakorttipalvelu on erittäin helppokäyttöinen. Voitte tilata ja lähettää lahjakortit suoraan työntekijöillenne kätevän verkkopalvelumme avulla. Voitte myös seurata lähetettyjen lahjakorttien tilaa ja historiatietoja yhdessä paikassa. Palvelumme varmistaa, että kaikki lahjakorttien lähettäminen ja käsittely sujuu nopeasti ja tehokkaasti.

Valitse PT-Designin lahjakortit henkilöstön palkitsemiseen

Kun haluat palkita ja kannustaa henkilöstöänne, valitse PT-Designin lahjakortit. Tarjoamme laadukkaita kotimaisia lahjakortteja eri tilanteisiin ja tarpeisiin. Lahjakortit ovat tehokas tapa luoda merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yritykselle. Nyt voitte säästää aikaa ja vaivaa lahjojen valitsemisessa ja organisoimisessa, jotta voitte keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Ota yhteyttä PT-Designiin ja kysy lisää lahjakorttimahdollisuuksista henkilöstön palkitsemiseen. Tehdään yhdessä henkilöstönne työpäivistä entistä parempia!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin