Lahjakortit yritysasiakkaille: Helppo tapa luoda merkityksellistä näkyvyyttä

Lahjakortit yritysasiakkaille: Helppo tapa luoda merkityksellistä näkyvyyttä

Olemme PT-Design, kotimainen perheyritys, joka on toiminut kotitaloustavaroiden tukkukaupassa ja henkilöstölahjojen alalla jo vuodesta 1959. Alun perin keskityimme naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistukseen Äetsän laukkulaaksossa, mutta 2000-luvun vaihteessa laajensimme toimintaamme myös laadukkaisiin nahkaisiin liikelahjoihin sekä suhdetoimintalahjoihin.

Tehtävämme PT-Designin tiiminä on auttaa sinua ilahduttamaan, kiittämään ja kannustamaan henkilöstöäsi sekä luomaan yrityksestäsi merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Lahjakorttipalvelumme tekee arjen helpommaksi

Meidän lahjakorttipalvelumme tarjoaa sinulle ratkaisun, jolla säästät aikaa ja vaivaa. Voit lähettää henkilöstön joululahjat, merkkipäivälahjat, palvelusvuosilahjat, vuosipäivälahjat, eläköitymislahjat sekä kannustinlahjat ilman, että joudut käyttämään aikaa lahjojen miettimiseen.

Kun valitset PT-Designin lahjakortit, voit luottaa siihen, että lahjan saaja voi itse valita juuri itselleen sopivimman vaihtoehdon laajasta tuotevalikoimastamme. Näin varmistamme, että lahjasi on merkityksellinen ja henkilöstöllesi mieluinen. Lahjakortteihimme on helppo tarttua ja ne ovat myös vaivattomasti käytettävissä verkkokaupassamme.

Lahjakortit viestivät arvostuksesta ja huolenpidosta

PT-Designin lahjakortit tarjoavat sinulle mahdollisuuden viestiä arvostuksestasi ja huomaavaisuudestasi henkilöstöäsi kohtaan. Ne ovat tehokas tapa kiittää ja kannustaa työntekijöitäsi, sillä lahjakortin antajana välität omasta panoksestasi ja halustasi tarjota heille jotain erityistä.

Lahjakorttien avulla luot myös näkyvyyttä yrityksellesi. Kun henkilöstö saa valita itselleen mieluisan lahjan PT-Designin valikoimasta, heidän arvostuksensa yritystä kohtaan kasvaa. Samalla yrityksesi brändi ja tuotteet saavat ansaittua huomiota.

Varmista, että yrityksesi on muistettava ja arvostettu valitsemalla PT-Designin lahjakortit yritysasiakkaillesi. Luo merkityksellistä näkyvyyttä ja ilahduta henkilöstöäsi helposti ja vaivattomasti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin