Lahjakortit yritysasiakkaille: anna lahjaksi valinnanvapaus

Lahjakortit yritysasiakkaille: anna lahjaksi valinnanvapaus

Olemme PT-Design, suomalainen perheyritys, joka on toiminut kotitaloustavaroiden tukkukaupassa sekä tarjonnut henkilöstölahjoja ja muita suhdetoimintalahjoja jo vuodesta 1959 lähtien. Lahjakortit yritysasiakkaillemme ovat yksi tapa tarjota vastaanottajille valinnanvapautta ja varmistaa, että he saavat lahjan, joka todella miellyttää heitä.

Mitäpä jos tänä jouluna antaisit lahjan, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen? Meillä PT-Designilla voit helposti ilahduttaa ja kiittää tiimiäsi lahjakortilla, jonka työntekijät voivat itse käyttää haluamallaan tavalla. Lahjakortit sopivat erinomaisesti joululahjoiksi, mutta ne ovat myös käyttökelpoisia ympäri vuoden erilaisissa palkitsemistilaisuuksissa, yritystilaisuuksissa tai kiitoslahjoina erinomaisesta suorituksesta tai pitkäaikaisesta sitoutumisesta.

Varmista tänä jouluna varmasti mieleinen joululahja PT-Designilta!

Joulun lähestyessä on aika miettiä, millä tavalla haluat muistaa ja kiittää henkilöstöäsi. Joululahjan antaminen voi olla haastavaa, kun pyrit keksimään jotakin, joka todella miellyttää jokaista vastaanottajaa. Tässä tilanteessa lahjakortit ovat loistava vaihtoehto, sillä ne antavat vastaanottajille vapauden valita itselleen mieluisa lahja monipuolisesta valikoimastamme.

Valikoimamme kattaa laadukkaita kotitaloustuotteita, jotka ovat käytännöllisiä ja ilahduttavat varmasti jokaista. Tarjoamme muun muassa keittiötarvikkeita, kodin sisustustuotteita, lahjatavaroita sekä monia muita hyödyllisiä ja kauniita esineitä arjen iloksi. Lahjakortin avulla henkilöstösi voi itse valita juuri sen tuotteen, joka sopii heidän tarpeisiinsa ja tyyliinsä parhaiten.

Vaivaton käyttää – lahjakortti PT-Designilta

Olemme panostaneet siihen, että lahjakortin käyttö PT-Designilla olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta sekä lahjakortin antajalle että saajalle. Voit tilata lahjakortit suoraan verkkosivuiltamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Valikoimastamme löytyy erilaisia lahjakortteja eri arvoilla, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Lahjakorttimme ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä, joten vastaanottajalla on hyvin aikaa valita itselleen mieluisa tuote. Toimitamme lahjakortit nopeasti ja luotettavasti suoraan haluamaasi osoitteeseen, ja voit myös lisätä lahjakorttiin oman henkilökohtaisen viestisi. Lahjakortin mukana tulee selkeät ohjeet sen käyttämiseen verkkokaupassamme tai myymälöissämme.

Anna lahjaksi valinnanvapaus ja ilahduta henkilöstöäsi tänä jouluna. Tilaa lahjakortit PT-Designilta ja varmista, että lahjansaajat saavat juuri heille mieluisan joululahjan – vaivattomasti ja helposti. Me PT-Designilla haluamme auttaa sinua luomaan merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi, kiittämällä ja kannustamalla henkilöstöäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin