Lahjakortit yrityksille: anna lahjaksi valinnanvapaus

Valinnanvapaus joululahjaksi henkilöstölle

Mitäpä jos antaisit lahjan, joka varmasti ilahduttaa ja on vastaanottajalle mieleinen? Joulun lähestyessä on aika muistaa arvokasta henkilöstöäsi ja antaa heille jotakin erityistä. PT-Designin lahjakortilla varmistat, että jokainen saa tänä jouluna juuri sellaisen joululahjan kuin toivoo.

Olemme kotimainen perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1959 lähtien. Alkuperäinen tarinamme alkoi naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistamisesta Äetsän laukkulaaksossa. Vuosituhannen vaihteessa laajensimme toimintaamme tarjoten myös korkealaatuisia nahkaisia liike- ja mainoslahjoja.

Henkilöstöäsi ilahduttavat lahjakortit

PT-Designin lahjakortit ovat vaivaton tapa antaa henkilöstölle merkityksellinen lahja. Jokainen voi itse valita juuri itselleen mieluisan tuotteen tai palvelun meidän laajasta valikoimasta.

Joululahjan antaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Lahjakorttimme tarjoavat valinnanvapautta, ja henkilöstösi voi valita juuri itselleen sopivan lahjan. Olipa kyseessä laadukas nahkalaukku, käytännöllinen kotitaloustuote tai kaunis sisustusesine, meillä on jotakin jokaiseen makuun!

Vaivaton käyttää ja nopea toimitus

Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme helppoa, nopeaa ja vaivatonta palvelua. PT-Designin lahjakortti on käytännöllinen ja käyttäjäystävällinen. Lahjakortin voi käyttää verkossa tai myymälässämme, ja toimitamme tilauksesi nopeasti ja luotettavasti suoraan lahjakortin saajalle.

Anna tänä jouluna henkilöstölle lahja, joka ilahduttaa ja tuo valinnanvapautta. PT-Designin lahjakortin avulla varmistat sen, että jokainen saa juuri sellaisen lahjan kuin haluaa. Luota meidän yli 60 vuoden kokemukseemme ja tarjoa henkilöstöllesi arvostusta ja kiitosta heidän tekemästään työstä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin