Lahjakortit yrityksen sisäisen viestinnän työkaluna

PT-Design: Lahjakortit yrityksen sisäisen viestinnän työkaluna

Olemme vuonna 1959 perustettu kotimainen perheyritys, PT-Design. Tarinamme alkoi valmistamalla naisten nahkaisia käsilaukkuja Äetsän laukkulaaksossa. Vuosituhannen vaihteessa laajensimme valikoimaamme laadukkaisiin nahkaisiin liikelahjoihin ja myöhemmin muihin suhdetoimintalahjoihin. Tehtävämme on auttaa tiiminäsi ilahduttamaan, kiittämään ja kannustamaan henkilöstöäsi sekä luomaan yrityksellesi merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Henkilöstön arvostaminen lahjakorttien avulla

Yrityksen sisäinen viestintä on tärkeä osa organisaation toimintaa. Lahjakortit toimivat tehokkaana työkaluna henkilöstön arvostuksen osoittamiseen. PT-Designin lahjakorttipalvelun avulla voit lähettää henkilöstöllesi erilaisia lahjoja, kuten joululahjoja, merkkipäivälahjoja, palvelusvuosilahjoja, vuosipäivälahjoja, eläköitymislahjoja sekä kannustinlahjoja ajan säästämiseksi.

Lahjakorttipalvelumme mahdollistaa henkilökohtaisten ja merkityksellisten lahjojen antamisen ilman tarvetta käyttää aikaa lahjojen miettimiseen. Tarjoamme laajan valikoiman eri hintaluokissa olevia lahjakortteja, jotta voit valita juuri yrityksesi ja henkilöstösi tarpeisiin sopivan vaihtoehdon. Tällä tavoin annat heille mahdollisuuden valita itse heitä eniten kiinnostavan tai tarpeidensa mukaisen lahjan, mikä tekee kokemuksesta henkilökohtaisemman ja arvostetumman.

Yksinkertainen ja vaivaton lahjakorttipalvelu

PT-Designin lahjakorttipalvelu on suunniteltu sinun ja esihenkilöidesi ajan säästämiseksi. Voit helposti tilata lahjakortit suoraan verkkosivuiltamme ja toimittaa ne suoraan henkilöstöllesi. Palvelumme on käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen, joten koko prosessi on nopea ja vaivaton. Voit myös personoida lahjakortteja yrityksesi logolla, joka lisää niiden arvoa ja luo samalla mainostilaisuuksia yrityksellesi.

Lahjakortit toimivat myös erinomaisena lahjaideana esimerkiksi liikekumppaneille tai asiakkaille. PT-Designin valikoimasta löydät varmasti sopivan lahjakortin joka tilanteeseen. Luo yrityksesi sisäiseen viestintään ja markkinointiin uusia mahdollisuuksia antamalla arvostettuja ja merkityksellisiä lahjoja käyttämällä PT-Designin lahjakorttipalvelua.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin