Lahjakortit tehokkaana tapana kiittää ja kannustaa henkilöstöä

Olemme kotimainen perheyritys

PT-Design on kotimainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1959. Yrityksemme tarina sai alkunsa naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistamisesta Äetsän laukkulaaksossa. Vuosituhannen vaihteen tienoilla laajensimme toimintaamme ja tulimme tunnetuiksi laadukkaiden nahkaisten liikelahjojen valmistajana. Myöhemmin aloimme myös tarjota muita korkealaatuisia suhdetoimintalahjoja.

PT-Designin vahvuutena on pitkäaikainen kokemuksemme ja ymmärryksemme asiakkaan tarpeista. Yrityksemme on sitoutunut auttamaan sinua tiiminä, kun haluat ilahduttaa, kiittää ja kannustaa henkilöstöäsi. Pyrimme luomaan merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Lahjakortit tehokkaana tapana kiittää henkilöstöä

Henkilöstön arvostaminen ja kiittäminen ovat tärkeitä osia jokaisen menestyvän yrityksen kulttuuria. Lahjakortit tarjoavat tehokkaan ja monipuolisen tavan ilahduttaa työntekijöitäsi eri tilanteissa. PT-Designin lahjakorttipalvelun avulla voit lähettää henkilöstöllesi erilaisia lahjoja, kuten joululahjoja, merkkipäivälahjoja, palvelusvuosilahjoja, vuosipäivälahjoja, eläköitymislahjoja ja kannustinlahjoja ilman aikaa vievää lahjojen miettimistä.

Päätös sopivan lahjakortin valinnasta on helppoa, sillä lahjakorttimme kattavat laajan valikoiman eri tuotteita ja palveluita, jotka sopivat erilaisiin mieltymyksiin ja tarpeisiin. Voit valita lahjakortin esimerkiksi tunnettuun ravintolaan, hemmottelevaan spa-hoitoon tai viihtyisään lomamatkaan. Näin voit taata, että jokainen työntekijäsi löytää lahjastaan jotain mieluisaa.

Lahjakorttipalvelumme on suunniteltu helpottamaan sinun ja esihenkilöidesi arkea. Vahvuutenamme on ajan säästäminen, joten voitte keskittyä tärkeämpiin tehtäviin. Anna meidän hoitaa lahjojen valinta ja toimitus puolestasi, jotta voit keskittyä tiimisi kannustamiseen ja palkitsemiseen. PT-Designin lahjakortit ovatkin tehokas tapa kiittää ja kannustaa henkilöstöäsi.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa sinua tarjoamaan arvostusta ja iloa tiimillesi. PT-Designin avulla voit luoda positiivisia työskentelyolosuhteita ja rakentaa vahvaa yrityskulttuuria.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin