Lahjakortit osana yrityksen arvokkuutta ja brändiä

Lahjakortit osana PT-Designin arvokkuutta ja brändiä

PT-Designin tarinamme alkoi jo vuonna 1959, kun aloitimme valmistamaan naisten nahkaista käsilaukkuja Äetsän laukkulaaksossa. Vuosien saatossa olemme laajentaneet toimintaamme ja tulleet tunnetuiksi myös laadukkaiden nahkaisten liike- ja suhdetoimintalahjojen valmistajana. Tämän päivän liiketoimintamaailmassa on tärkeää luoda merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksestäsi helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Lahjakortit ovat yksi tapa, jolla voit ilmaista arvokkuuttasi ja vahvistaa PT-Designin brändiä.

Henkilöstölle suunnatut lahjakortit ovat erinomainen keino ilahduttaa, kiittää ja kannustaa tiimiäsi. PT-Designin lahjakorttipalvelu mahdollistaa henkilöstön joululahjojen, merkkipäivälahjojen, palvelusvuosilahjojen, vuosipäivälahjojen, eläköitymislahjojen sekä kannustinlahjojen lähettämisen ilman aikaa vievää lahjojen miettimistä. Voitte luottaa meihin, kun haluatte löytää kaikille sopivat lahjat helposti ja vaivattomasti, säästäen samalla aikaa ja vaivaa.

Yrityksen arvokkuus ja näkyvyys lahjakorteilla

PT-Designin arvokkuus heijastuu myös lahjakorteistamme, jotka on suunniteltu vastaamaan korkeimpia laatukriteerejä. Tarjoamme laajan valikoiman tyylikkäitä ja ylellisiä lahjakortteja, joilla voitte osoittaa arvostuksenne henkilöstöänne kohtaan. Lahjakorttimme kantavat mukanaan PT-Designin brändin arvoja ja ammattitaitoa, mikä vahvistaa yrityksenne näkyvyyttä.

Lahjakortit tarjoavat myös mainostamisen ja markkinoinnin mahdollisuuksia. Voitte esimerkiksi luoda räätälöityjä lahjakortteja, jotka sisältävät yrityksenne logon ja sisältävät viestin, jossa kiitetään henkilöstöä heidän panoksestaan. Näin luotte positiivista näkyvyyttä PT-Designille ja vahvistatte yrityksenne brändiä entisestään. Lahjakortit voivat myös toimia oivallisena kehyskertomuksena yrityksenne tarinalle.

Lahjakorttipalvelumme ajan ja vaivan säästämiseksi

PT-Designin lahjakorttipalvelu on suunniteltu helpottamaan arkeanne ja säästämään aikaa lahjojen hankinnasta. Tarjoamme nopean ja vaivattoman tavan lähettää lahjakortteja henkilöstölle eri tilanteisiin. Teidän tarvitsee vain valita haluamanne lahjakortit valikoimastamme, lisätä niihin henkilökohtainen viesti ja me huolehdimme lähettämisestä, joko suoraan vastaanottajille tai teille lähetettäväksi.

Päästämme teidät helpolla myös laskutuspuolella. Tarjoamme mahdollisuuden hoitaa laskutuksen keskitetysti, jolloin voitte saada kaikki laskut koottuna samaan pakettiin. Näin voitte keskittää energianne varsinaisen liiketoiminnan kehittämiseen ja antaa meidän huolehtia lahjakorttien käytännön järjestelyistä.

Kun haluatte ilmaista arvokkuuttanne ja vahvistaa PT-Designin brändiä, harkitkaa lahjakorttejamme. Ne tarjoavat yksinkertaisen ja tyylikkään tavan ilahduttaa tiimiänne sekä samalla luoda merkityksellistä näkyvyyttä yrityksellenne. PT-Design on täällä auttaakseen teitä luomaan merkityksellisiä hetkiä ja unohtumattomia kokemuksia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin