Lahjakortit kätevänä vaihtoehtona henkilöstön joululahjoiksi

Lahjakortit kätevänä vaihtoehtona henkilöstön joululahjoiksi

PT-Design tarjoaa käytännöllisen ja vaivattoman vaihtoehdon henkilöstön joululahjojen löytämiseen – lahjakortit. Joulun lähestyessä moni organisaatio haluaa kiittää ja ilahduttaa työntekijöitänsä, mutta lahjojen valitseminen jokaiselle yksilöllisesti voi olla haastavaa ja aikaa vievää. Lahjakorttipalvelumme mahdollistaa lahjojen lähettämisen helposti ja nopeasti, säästäen aikaa ja vaivaa kaikille sopivien lahjojen miettimiseltä.

Olemme kotimainen perheyritys, jonka tarina alkoi jo vuonna 1959 naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistamisesta Äetsän laukkulaaksossa. Vuosien saatossa olemme laajentaneet toimintaamme ja tarjoamme nykyisin laadukkaita nahkaisia liikelahjoja sekä suhdetoimintalahjoja. Tehtävämme PT-Designinä on auttaa sinua tiiminä luomaan merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi sekä ilahduttamaan, kiittämään ja kannustamaan henkilöstöäsi vaivattomasti ja ammattitaidolla.

Henkilöstön joululahjat lähetetty helposti ja nopeasti

Henkilöstön joululahjojen valitseminen voi olla haastavaa, etenkin jos organisaatiossasi on suuri määrä työntekijöitä tai haluat tarjota heille mahdollisuuden valita oman lahjansa itse. Lahjakorttipalvelumme tarjoaa joustavuutta ja helppoutta joululahjojen lähettämisessä. Voit valita haluamasi summan tai palvelun, ja me huolehdimme, että lahjakortit toimitetaan saajilleen ajoissa joulun lähestyessä.

Henkilöstösi voi käyttää lahjakortin PT-Designin verkkokaupassa, jossa he voivat valita itselleen mieluisan tuotteen laajasta valikoimastamme. Olipa kyseessä korkealaatuinen nahkalaukku, tyylikäs juomapullo tai käytännöllinen kotitaloustuote, meiltä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Lahjakortin avulla henkilöstösi voi valita itselleen juuri sen lahjan, josta he ilahtuvat eniten.

Säästä aikaa ja vaivaa lahjojen valitsemiselta

Joulunaluskiireet voivat olla stressaavia, ja lahjojen valitsemiseen käytetty aika voi viedä huomion pois muista tärkeistä tehtävistä. PT-Designin lahjakorttipalvelu auttaa sinua ja esihenkilöitäsi säästämään aikaa lahjojen valitsemiselta ja paketoinnilta. Voitte keskittyä muihin oleellisiin tehtäviin, kun me hoidamme lahjojen toimituksen puolestanne.

Lahjakorttipalvelumme on suunniteltu sinun ja esihenkilöidesi ajan säästämiseksi. Voitte luottaa siihen, että lahjakortit toimitetaan luotettavasti ja vaivattomasti oikeille henkilöille. Meillä on pitkä kokemus toimialalta, ja ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että henkilöstösi saa ansaitsemansa arvostuksen ja ilahduttavat joululahjat.

Joten älä tuhlaa aikaa ja energiaa lahjojen pähkäilyyn, vaan hyödynnä PT-Designin lahjakorttipalvelua ja tee joulun odotuksesta stressitön ja miellyttävä sekä itsellesi että henkilöstöllesi! Uniikit lahjat ja helppous yhdistyvät kätevästi juuri meidän palvelumme avulla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin