Lahjakortit henkilöstölle: anna lahjaksi valinnanvapaus ja iloa

Tarjoa henkilöstöllesi valinnanvapautta ja iloa lahjakorteilla

PT-Design haluaa auttaa sinua löytämään täydellisen joululahjan henkilöstöllesi. Lahjakortit ovat täydellinen tapa tarjota vastaanottajalle valinnanvapautta ja iloa samalla varmistaen, että lahja todella miellyttää saajaa. Ei enää turhia arvailuja tai lahjojen vaihtamista, lahjakortti on aina varma valinta.

Lahjakorttimme tarjoavat laajan valikoiman tuotteita ja palveluja, joista jokainen löytää varmasti mieluisan. Olipa vastaanottaja kiinnostunut sisustamisesta, kokkaamisesta, hemmottelusta tai urheilusta, meillä on lahjakortti jokaiseen makuun. Henkilöstösi pääsee itse valitsemaan itselleen sopivan tuotteen, mikä tekee lahjasta henkilökohtaisen ja merkityksellisen.

Vaivaton käyttö ja tyytyväinen vastaanottaja

PT-Designin lahjakortit ovat paitsi hyväksi havaittu valinta lahjaksi, myös erittäin helppo ja vaivaton käyttää. Lahjakorteilla vastaanottaja voi ostaa haluamansa tuotteen tai varailla palvelun kätevästi verkossa tai lähimmässä PT-Designin liikkeessä. Unohtuneet pukinkontit tai kiireiset joulunalusviikot eivät ole ongelma, sillä lahjakortit toimitetaan sähköisesti välittömästi tilauksen jälkeen.

Meillä ei ole vain laaja valikoima korkealaatuisia tuotteita ja palveluja, vaan myös erinomaiset asiakaspalvelumme ja nopeat toimituksemme takaavat, että vastaanottaja saa juuri sen mitä haluaa, juuri silloin kun hän haluaa sen. Haluamme varmistaa, että sekä sinä että lahjansaaja olette tyytyväisiä ja ilahtuneita PT-Designin lahjakortista.

Vie henkilöstösi ilahduttaminen uudelle tasolle

Me PT-Designilla ymmärrämme, kuinka tärkeää on ilahduttaa, kiittää ja kannustaa henkilöstöäsi. Siksi tarjoamme sinulle siihen helpon, nopean ja vaivattoman tavan. Valitsemalla PT-Designin lahjakortin, voit luoda merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi. Tämän lisäksi voit tarjota henkilöstöllesi unohtumattomia elämyksiä ja arvokkaita lahjoja, jotka he muistavat ja joita he arvostavat.

Olisiko tämä vuosi se vuosi, jona annat henkilöstöllesi lahjan, joka todella merkitsee? Me PT-Designilla olemme auttamassa sinua tekemään siitä totta. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa lahjakortit jo tänään! Anna henkilöstöllesi valinnanvapautta ja iloa lahjakorteilla – saat takaisin kiitollisuutta ja sitoutumista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin