Lahjaideoita joulun juhlahumua varten

Iloa ja lämpöä jouluun PT-Designilta!

Kun joulun tuoksut täyttävät ilman ja tunnelman kodeissamme, haluamme auttaa sinua tuomaan lisää iloa ja lämpöä kaikille läheisillesi. Tähän aikaan haluamme kaikki löytää sen oikean lahjan, joka saa vastaanottajan hymyilemään, tuntemaan, että he ovat huomioituja ja arvostettuja. Arvomme korostuvat ennen kaikkea laadukkaissa tuotteissa, erinomaisessa palvelussa ja omistautuneessa asenteessa, mitä lahjaideoiden luomiseen tulee.

Vuodesta 1959 lähtien meillä on ollut kunnia tarjota erilaisia laadukkaita tuotteita ja palveluja, jotka auttavat sinua ilmaisemaan kiitollisuuttasi ja arvostusta erityisinä hetkinä, kuten jouluna. Olitpa sitten etsimässä täydellistä joululahjaa henkilöstöllesi, asiakkaillesi tai läheisillesi, voimme varmasti auttaa. Tervetuloa valitsemaan paras lahja joulun juhlahumua varten monipuolisesta valikoimastamme!

Tiedämme, että lahjan etsiminen voi olla stressaava ja aikaa vievä prosessi. Joulun lähestyessä kaikki haluavat löytää täydellisen lahjan, joka ammentaa henkilökohtaisuutta, ainutlaatuisuutta ja huolellista harkintaa. Me PT-Designilla uskomme, että lahjan antaminen on iloinen ja palkitseva kokemus. Olemme omistautuneet auttamaan sinua löytämään henkilökohtaiset, laadukkaat ja ajattomat lahjat, joiden avulla voit ilahduttaa, kiittää ja kannustaa muita joulupyhien aikana.

Olipa lahjansaaja sitten henkilöstösi jäsen tai rakas perheenjäsen, meiltä löytyvät joululahjat joka makuun. Tarjoamme valikoimastamme mm. henkilöstön joululahjat, merkkipäivälahjat, palvelusvuosilahjat, vuosipäivälahjat, eläköitymislahjat sekä kannustinlahjat. Kaiken tämän voimme mahdollistaa käyttämällä lahjakorttipalveluamme, joka on suunniteltu säästämään sinun ja esihenkilöidesi aikaa lahjojen valinnassa. Nauti joulunajasta ilman lahjastressiä – PT-Design auttaa sinua valitsemaan juuri oikean lahjan.

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin