Lahjaidea yrityksille: PT-Designin lahjakortit

Mitäpä jos antaisit lahjan, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen?

Kun pohdit täydellistä lahjaa yrityksesi henkilöstölle tänä jouluna, mieti hetki lahjakortin voimaa. PT-Designin lahjakortit tarjoavat monipuolisen ja henkilökohtaisen vaihtoehdon varmistaaksesi, että jokainen saaja saa lahjan, joka todella ilahduttaa juuri häntä. Olipa kyseessä tiimisi jäsen tai yhteistyökumppani, PT-Designin lahjakortit tarjoavat heille mahdollisuuden valita juuri sellaisen tuotteen tai palvelun, joka heitä eniten kiinnostaa.

PT-Designin lahjakortit ovat täydellinen lahjaidea yrityksille, jotka haluavat ilahduttaa ja kiittää henkilöstöään. Lahjakortin avulla jokainen saaja voi valita haluamansa tuotteen tai palvelun laajasta valikoimastamme. Olipa kyseessä laadukkaat liikelahjat tai muut suhdetoimintalahjat, PT-Design tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, joista jokainen löytää varmasti mieleisensä. Voit luottaa siihen, että valitsemasi lahja on tarkasti harkittu ja vastaa vastaanottajan tarpeita ja mieltymyksiä.

Muista henkilöstöäsi lahjakortilla – varmista tänä jouluna varmasti mieleinen joululahja PT-Designilta!

Joulun aika on todellista aikaa kiitollisuudelle ja täydelliselle hetkelle osoittaa henkilöstölle arvostustasi. Henkilöstösi muistaminen lahjakortilla on vaivatonta ja varmistaa, että jokainen saaja saa juuri hänelle sopivan lahjan. Henkilöstölahjoihin investoiminen on osoitus siitä, että arvostat työntekijöitäsi ja haluat antaa heille jotakin erityistä.

PT-Designin lahjakortit ovat myös äärimmäisen käyttäjäystävällisiä. Saajat voivat helposti ja vaivattomasti käyttää lahjakortin verkkokaupassamme, valita haluamansa tuotteen tai palvelun ja tilata sen suoraan kotiinsa. Näin he voivat nauttia lahjastaan juuri silloin kuin se heille parhaiten sopii. Lahjakorttimme ovat voimassa pitkään, joten saaja voi hyödyntää sitä silloin, kun hän itse haluaa, ilman kiirettä tai paineita.

PT-Design on vuonna 1959 perustettu kotimainen perheyritys, jolla on monivuotinen perintö laadukkaiden kotitaloustavaroiden tukkukaupasta ja henkilöstölahjoista. Toimintamme on laajentunut vuosien varrella, mutta periaatteemme pysyvät samoina: auttaa sinua ilahduttamaan, kiittämään ja kannustamaan henkilöstöäsi sekä luomaan merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin