Lahjaidea henkilöstölle: PT-Designin lahjakortit

Parempaa joulumieltä henkilöstölle PT-Designin lahjakorteilla

Mitäpä jos tänä jouluna antaisit lahjan, joka on saajalleen varmasti mieluinen? Joululahjojen valinta voi olla vaikeaa, kun yrität arvailla toisten mieltymyksiä. Onneksi me PT-Designilla tarjoamme sinulle ratkaisun ongelmaan. Henkilöstösi ansaitsee parasta ja siksi tarjoamme monipuoliset ja räätälöitävät lahjakortit, jotka takaavat jokaiselle mieleenpainuvan lahjakokemuksen.

PT-Design on kotimainen perheyritys, jonka tarina juontaa juurensa vuoteen 1959. Alun perin valmistimme nahkaisia käsilaukkuja naisten iloksi Äetsän laukkulaaksossa. Vuosituhannen vaihteen myötä liiketoimintamme laajeni ja tarjoamme nykyään laadukkaita liikelahjoja sekä suhdetoimintalahjoja. Meidän tehtävämme on auttaa sinua ilahduttamaan, kiittämään ja kannustamaan henkilöstöäsi sekä luomaan yrityksellesi merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Lahjakortit – vaivaton tapa ilahduttaa henkilöstöä

Joulu on antamisen ja ilon jakamisen aikaa. Henkilöstösi ansaitsee vain parasta, ja PT-Designin lahjakortit tarjoavat helpon ja vaivattoman tavan ilahduttaa työntekijöitä. Lahjakortit eivät vain tyydytä vastaanottajan tarpeita, mutta ovat myös hyödyllisiä ja käteviä käyttää. Kattavasta valikoimastamme löydät monipuolisia vaihtoehtoja eri yksilöiden tarpeisiin.

Kun valitset PT-Designin lahjakortin henkilöstölle, voit olla varma, että lahjan saaja itse saa valita juuri sellaisen lahjan, mistä hän eniten nauttii. Lahjakorttimme kattavat laajan valikoiman tuotteita – käsilaukuista ja lompakoista aina tyylikkääseen yritysvaatetukseen ja laadukkaisiin asusteisiin. Tarjoamme myös personointivaihtoehtoja, jotka antavat lahjan saajalle mahdollisuuden luoda juuri omanlaisensa tuote. Näin luot henkilöstöllesi mieleenpainuvan lahjakokemuksen.

Varmista tänä jouluna varmasti mieleinen joululahja PT-Designilta

Jokainen meistä ansaitsee tänä jouluna iloa ja arvostusta. PT-Designin lahjakortit tarjoavat sinulle mahdollisuuden ilahduttaa henkilöstöäsi varmasti mieleisellä joululahjalla. Me tiedämme, että jokaisella on erilaiset mieltymykset ja tarpeet, joten lahjakorttimme antavat lahjan saajalle vapauden valita omat suosikkinsa.

Anna tänä vuonna lahjakortti, joka ei päädy nurkkaan pölyttymään, vaan jota varmasti käytetään ja arvostetaan. PT-Designilla pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta laatua, joka kestää aikaa ja on hyödyllinen käyttäjilleen. Sijoita henkilöstösi hyvinvointiin ja anna lahja, joka muistuttaa arvostuksestasi.

Älä stressaa enää lahjojen valinnasta joulun lähestyessä. PT-Designin lahjakortit ovat helppo, vaivaton ja tyylikäs tapa ilahduttaa henkilöstöäsi. Tarjoamme sinulle laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös räätälöintimahdollisuuksia, jotta henkilöstösi saisi uniikin ja mieleenpainuvan lahjan. Valitse PT-Design, kun haluat varmistaa tänä jouluna mieleenpainuvan lahjakokemuksen henkilöstöllesi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin