PT-Design – Laadukkaat tuotteet luotettavasta verkkokaupasta

Perinteitä kunnioittava ja laadukas PT-Design

PT-Design on kotimainen perheyritys, jonka tarina juontaa juurensa aina vuoteen 1959. Alkuperäinen toimintamme alkoi naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistamisesta Äetsän laukkulaaksossa. Vuosien saatossa olemme laajentaneet toimintaamme ja nykyään tarjoamme laadukkaita kotitaloustavaroita tukkukaupan kautta sekä monipuolisia henkilöstö- ja suhdetoimintalahjoja.

PT-Designin arvomaailma nojaa vahvasti perinteiden kunnioittamiseen sekä laadukkaiden tuotteiden tarjoamiseen. Tuotteistamme löytyy ajattomia klassikoita, jotka kestävät käytössä ja tuovat iloa arkeen. Tavoitteenamme on olla luotettava ja tunnettu brändi, joka tarjoaa asiakkailleen vain parasta.

Laaja valikoima kotitaloustuotteita

PT-Designin verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman laadukkaita kotitaloustuotteita. Olipa kyseessä keittiötarvikkeet, kodin sisustustuotteet tai vaikkapa pienelektroniikka, meiltä löydät tarvitsemasi. Panostamme valikoimamme laatuun ja toimintavarmuuteen, jotta voit luottaa ostoksiisi joka tilanteessa.

Työmme tukkukauppiaana on auttaa sinua ja yritystäsi päivittäisissä tarpeissa. Tarjoamamme tuotteet ovat testattuja ja valittu huolella asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Pidämme myös huolen siitä, että valikoimamme pysyy ajan tasalla ja uusimmat trendit löytyvät meiltä. PT-Designin verkkokaupassa voit selata tuotteitamme kätevästi ja tee ostoksia helposti ja nopeasti milloin vain.

Henkilöstölahjat, jotka lämmittävät sydäntä

PT-Design on myös erikoistunut tarjoamaan monipuolisia henkilöstö- ja suhdetoimintalahjoja. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on ilahduttaa, kiittää ja kannustaa henkilöstöä yrityksessäsi. Siksi olemme luoneet lahjakorttipalvelun, jonka avulla voit helposti ja vaivattomasti lähettää erilaisia lahjoja tiimillesi.

Vuosipäivälahjat, merkkipäivälahjat, eläköitymislahjat ja palvelusvuosilahjat löytyvät valikoimastamme. Haluamme säästää sinun ja esihenkilöidesi aikaa, jotta voitte keskittyä oleelliseen. Lahjakorttipalvelumme avulla voit unohtaa lahjojen miettimisen ja varmistaa, että jokainen saa arvoisensa huomionosoituksen.

PT-Design on sinun ja yrityksesi kumppani, kun haluat luoda merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksestäsi. Uskomme, että pienet eleet ja lahjat voivat tehdä suuren eron tiimisi hyvinvoinnissa ja yrityksesi maineen rakentamisessa. Luota laatuun ja valitse PT-Design, verkkokauppa joka tarjoaa parhaimmat tuotteet ja palvelut tarpeisiisi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin