Kuinka luoda unohtumaton kokemus lahjakortilla

1. Miksi valita lahjakortti unohtumattoman kokemuksen luomiseen?

Kun haluat antaa lahjan, joka jää mieleen ja tuo iloa saajalleen pitkään, lahjakortti unohtumattomaan kokemukseen on erinomainen valinta. PT-Design tarjoaa kotitaloustavaroiden tukkukaupan ja henkilöstölahjojen ammattitaitoa, ja lahjakorttipalvelullamme voit luoda merkityksellisiä elämyksiä yrityksesi henkilöstölle helposti ja vaivattomasti.

Kun valitset lahjakortin, sinulla on mahdollisuus tarjota vastaanottajalle valikoima ainutlaatuisia kokemuksia. Voit valita esimerkiksi spa-hoitoja, gourmet-illallisia, seikkailuretkiä tai kulttuuritapahtumia. Lahjakortin avulla sinä ja yrityksesi pystytte tarjoamaan unohtumattoman hetken, joka jättää jäljen saajan sydämeen.

2. Lahjakortin hyödyt henkilöstölle ja yritykselle

Lahjakortilla luot unohtumattoman kokemuksen henkilöstöllesi, joka voi olla arvokas tapa kiittää, kannustaa ja tuoda iloa tiimillesi. PT-Designin tarjoamilla lahjakorteilla voit lähettää henkilöstölle joululahjat, merkkipäivälahjat, palvelusvuosilahjat, vuosipäivälahjat, eläköitymislahjat sekä kannustinlahjat, ilman vaivaa sopivien lahjojen miettimiseen.

Olemme yli 60 vuoden ajan toimineet kotimaisena perheyrityksenä ja tarjoamme ammattitaitoamme henkilöstöllesi. Lahjakorttipalvelumme on suunniteltu sinun ja esihenkilöidesi ajan säästämiseksi. Sinun tarvitsee vain valita lahjakortti, ja me hoidamme loput. Voit luottaa meihin varmistaessasi, että henkilöstösi saa arvostetun lahjan, joka heijastaa yrityksesi arvoja ja luo unohtumattomia hetkiä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin