Kuinka luoda merkityksellistä näkyvyyttä yrityksellesi PT-Designin avulla

Laadukkaat suhdetoimintalahjat yrityksellesi

PT-Design on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita suhdetoimintalahjoja yrityksesi tarpeisiin. Olemme tehneet tätä työtä vuodesta 1959 lähtien, ja meidän tarinamme juontaa juurensa naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistamiseen Äetsän laukkulaaksossa. Tänä päivänä olemme kehittyneet tarjoamaan monipuolisia suhdetoimintalahjoja, jotka auttavat sinua luomaan merkityksellistä näkyvyyttä yrityksellesi.

Suunnittelemamme lahjat ovat paitsi laadukkaita, myös tyylikkäitä ja ajattomia. Ne toimivat mainiosti niin henkilökunnalle kiitoksena kuin yhteistyökumppaneille arvostuksen osoituksena. Olitpa sitten etsimässä henkilöstön joululahjoja, merkkipäivälahjoja, palvelusvuosilahjoja, vuosipäivälahjoja tai kannustinlahjoja, meiltä löydät sopivan vaihtoehdon jokaiseen tilanteeseen.

Palvelumme helpottaa arkeasi

Ymmärrämme, että yrityksen pyörittäminen vaatii aikaa ja energiaa monenlaisiin tehtäviin. Haluamme auttaa sinua säästämään aikaa ja vaivaa suhdetoimintalahjoihin liittyvissä asioissa. Lahjakorttipalvelumme onkin suunniteltu juuri sinun ja esihenkilöidesi ajan säästämiseksi.

Kauttamme voit lähettää henkilöstöllesi erilaisia lahjoja, kuten joululahjoja, merkkipäivälahjoja, palvelusvuosilahjoja, vuosipäivälahjoja sekä eläköitymislahjoja. Lahjojen miettimiseen ei tarvitse enää käyttää aikaa, sillä meillä on tarjolla monipuolinen valikoima vaihtoehtoja jokaisen makuun. Voit valita haluamasi lahjan suoraan verkkokaupastamme ja lähettää sen vaivattomasti henkilökunnallesi. Näin voit keskittyä yrityksesi ydintehtäviin, kun huolehdimme suhdetoimintalahjoistasi.

Haluamme auttaa sinua luomaan merkityksellistä näkyvyyttä yrityksellesi PT-Designin avulla. Tarjoamme laadukkaita suhdetoimintalahjoja, jotka auttavat sinua ilahduttamaan, kiittämään ja kannustamaan henkilöstöäsi. Palvelumme on suunniteltu helpottamaan arkeasi ja säästämään aikaa, joten voit keskittyä olennaiseen. Tutustu valikoimaamme ja ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään juuri oikeat suhdetoimintalahjat yrityksellesi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin