Kuinka hyödyntää PT-Designin lahjakorttipalvelua markkinoinnin tukena

Miten PT-Designin lahjakorttipalvelu voi tukea markkinointia

PT-Designin lahjakorttipalvelu tarjoaa kätevän ja joustavan tavan hyödyntää lahjoja markkinoinnissa. Lähetämmekö perinteiset henkilöstölahjat, palvelusvuosilahjat tai joululahjat – meillä on ratkaisu sinulle. Lahjakortit ovat erinomainen tapa kiittää, kannustaa ja ilahduttaa henkilöstöä sekä luoda näkyvyyttä yritykselle helposti ja vaivattomasti.

Olemme kotimainen perheyritys, joka on toiminut kotitaloustavaroiden tukkukaupassa jo yli 60 vuoden ajan. Tarjoamme laadukkaita suhdetoimintalahjoja ja liikelahjoja, jotka voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan. Lahjakortti on monikäyttöinen vaihtoehto, joka antaa vastaanottajalle mahdollisuuden valita juuri itselleen mieluisan tuotteen tai palvelun laajasta valikoimastamme.

Henkilöstön joululahjat ja merkkipäivälahjat

Joulun aikaan haluat varmasti ilahduttaa työntekijöitäsi ja näyttää heille arvostuksesi. PT-Designin lahjakortit mahdollistavat henkilöstön joululahjojen antamisen vaivattomasti. Voit lähettää lahjakortit suoraan työntekijöiden sähköpostiin tai postitse, mikäli haluat luoda vieläkin enemmän joulun tunnelmaa.

Samoin merkkipäivät ovat tärkeitä hetkiä yrityksessäsi. Olitpa juhlistamassa työntekijän palvelusvuosia tai syntymäpäivää, lahjakortti PT-Designiin on aina arvokas ja huomiota herättävä lahja. Lahjakortin vastaanottaja saa itse valita tuotteen valikoimastamme, mikä tekee lahjasta henkilökohtaisen ja uniikin.

Palkitsemislahjat ja eläköitymislahjat

Sinulla voi olla tarve palkita henkilöstöäsi erityisten saavutusten, onnistumisten tai projektien jälkeen. Lahjakortti PT-Designiin toimii tässäkin tilanteessa mainiosti. Voit valita lahjakortin arvon vastaamaan palkitsemisen tasoa, jolloin vastaanottaja saa itse valita haluamansa palkinnon laajasta valikoimastamme.

Eläköitymislahjat ovat tärkeä tapa näyttää kiitollisuutta pitkään palvelleelle työntekijälle. PT-Designin lahjakortti antaa eläköityvälle mahdollisuuden valita juuri sellaisen lahjan, jota hän haluaa ja tarvitsee. Lahjakortti PT-Designiin välittää arvostusta ja kunnioitusta, ja auttaa tekemään eläkkeelle siirtymisestä juhlavan ja merkityksellisen tapahtuman.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin