Since 1959

Kauneutta ja käytännöllisyyttä käsityönä

PT-Design on valmistanut nahkatuotteita jo 60 vuoden ajan. Suunnitteluamme on aina ohjannut tyylin ja käytännöllisyyden harmonia.

Muotoilemme ja viimeistelemme kaikki nahkatuotteemme yksilöllisesti. Valikoimissamme on runsaasti kasviparkistusta nahasta valmistettuja tuotteita, kuten lompakoita, avaimenperiä, toilettilaukkuja, erikokoisia ja eri käyttötarkoituksiin sopivia laukkuja sekä muita nahkatuotteita. Valmistamme nahkatuotteita kaikenkokoisille yrityksille.PT-design kuvasto since1959

"Meillä on paljon erilaisia valmiita malleja, joista voi etsiä sopivaa tai suunnittele kanssamme oma malli."

 

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

Ideointi
Ideoimme tuotteet
kanssasi

Suunnittelemme
Suunnittelemme tuotteet sinulle valmiiksi

etsimme
Etsimme parhaat ratkaisut puolestasi

yksilöinti
Yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

toimitamme
Toimitamme tuotteet
kuten haluat

Tuotteiden-laatu
Vastaamme tuotteiden ja palvelun
laadusta

Aitoa ja arvokasta toiveidesi mukaan

Mikään kaunis ja kestävä maailmassa ei synny ilman omistautumista. Esimerkiksi jokainen nahkainen lompakkomme kätkee sisäänsä yli 40 käsintehtyä työvaihetta.

Suomalaista korkealuokkaista muotoilua

Avainlippu -tunnus myönnetään Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle ja tämä tunnus on myönnetty myös PT-Designin nahkatuotteille. 

Design from Finland -merkki kertoo Suomessa ja ulkomailla suomalaisten korkealuokkaisesta muotoilu-osaamisesta. Myös PT-Designille, Pirjo Teckenbergin suunnittelemille naisten nahkaisille käsilaukuille on myönnetty Design from Finland -merkki.

Avainlippu DFF Sininen web
Kasviparkittua Campo-nahkaa

Kaikki tuotteemme on valmistettu italialaisesta kasviparkitusta Campo-nahasta, jonka laatu on pitkäaikaisen asiantuntemuksen tulos. Nahan parkitusprosessissa käytetyistä tanniineista syntyvät värit antavat nahalle erehtymättömän lämpimän ja loistavan sävyn.

Nahka on arvostettu aito luonnonmateriaali, joka antaa käyttäjälleen arvokkaan ja miellyttävän tunnun. Nahan pitkä käyttöikä, sekä kotimainen valmistus takaavat tuotteen ekologisuuden. Nahkatuotteemme toimitetaan aina tyylikkäästi yksilöitynä.

Nahka: Campo
Laatu:
 Kasviparkittu Campo-nahka. Tuotteet valmistetaan yksilöllisesti ja huolellisesti käsityönä käyttäen nahkavuodista vain parhaita osia.
Painatus: Teemme tuotteisiin sokkopainatuksen.
Nahan-hoito: Nahka voidaan suojakäsitellä värittömällä kosteussuoja-aineella, jolloin käsitelty tuote hylkii vettä ja likaa.

Pellealvegetale-logo

Yhteistyöllä valmista

Yhteistyömme laadukkaiden kotimaisten PIHKA laukkujen valmistajana on ollut meille antoisaa. Myös PIHKA collectionin (www.pihkacollection.fi) ajatukset meistä ovat positiiviset: ”PT-Design on tärkeä yhteistyökumppanimme ja kumppanuus PT-Designin kanssa on alusta asti ollut joustavaa, luotettavaa ja asiantuntevaa, sekä korkeat standardimme erinomaisesti ja vahvalla ammattitaidolla täyttävää."

Voimme tarjota tarkasti toiveidesi mukaan räätälöityä käsityötä ja koska valmistamme tuotteet itse, pystymme tuottamaan nahkatuotteita pienissäkin erissä kustannustehokkaasti.

Kysy alihankintapalveluista →

PIHKAcollection-60

Haluatko nahkatuotteiden jälleenmyyjäksi?

Oletko kiinnostunut ryhtymään jälleenmyyjäksi Avainlippu-tunnuksella varustetuille nahkatuotteillemme? 

Meiltä löytyy kattava valikoima laadukkaasta italialaisesta kasviparkitusta nahasta valmistettuja nahkatuotteita. Tuotteiden kotimainen valmistus sekä nahan pitkä käyttöikä takaavat tuotteiden ekologisuuden ja olemme valmiita ideoimaan yhdessä myös uusia tuotemalleja. Jos yhteistyö kiinnostaa vähittäiskaupan tai B-2-B toimijana, niin ota meihin yhteyttä.

Hae jälleenmyyjäksi →

 

 

 

Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. tavataan verkossa (30min)
  2. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  3. saat ehdotuksen etenemisestä
  4. toteutamme suunnitelman jos haluat