PT-Design nahkatuotteet

Kasviparkittua aitoa nahkaa.

Kysy nahkatuotteista

Kauneutta ja käytännöllisyyttä käsityönä.

PT-Design on valmistanut nahkatuotteita jo 60 vuoden ajan. Suunnitteluamme on aina ohjannut tyylin ja käytännöllisyyden harmonia.

Olipa kyse laukusta olalle tai kannettavalle, lompakosta tai tablettikotelosta, muotoilemme ja viimeistelemme ne yksilöllisesti. Valmistamme nahkatuotteita kaikenkokoisille yrityksille.

Aitoa ja arvokasta toiveidesi mukaan.

Mikään kaunis ja kestävä maailmassa ei synny ilman omistautumista. Esimerkiksi jokainen nahkainen lompakkomme kätkee sisäänsä yli 40 käsintehtyä työvaihetta.


 

Suomalaista korkealuokkaista muotoilua.

Avainlippu -tunnus myönnetään Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle ja tämä tunnus on myönnetty myös PT-Designin nahkatuotteille. 

Design from Finland -merkki kertoo Suomessa ja ulkomailla suomalaisten korkealuokkaisesta muotoilu-osaamisesta. Myös PT-Designille, Pirjo Teckenbergin suunnittelemille naisten nahkaisille käsilaukuille on myönnetty Design from Finland -merkki. 

Avainlippu DFF Sininen web-tausta

 


 

Tutustu valmiisiin malleihimme, löydä sopiva malli tai suunnittele kanssamme oma.

 


 

Yhteistyöllä valmista.

Yhteistyömme laadukkaiden kotimaisten PIHKA laukkujen valmistajana on ollut meille antoisaa. Myös PIHKA collectionin (www.pihkacollection.fi) ajatukset meistä ovat positiiviset: ”PT-Design on tärkeä yhteistyökumppanimme ja kumppanuus PT-Designin kanssa on alusta asti ollut joustavaa, luotettavaa ja asiantuntevaa, sekä korkeat standardimme erinomaisesti ja vahvalla ammattitaidolla täyttävää."

Voimme tarjota tarkasti toiveidesi mukaan räätälöityä käsityötä ja koska valmistamme tuotteet itse, pystymme tuottamaan nahkatuotteita pienissäkin erissä kustannustehokkaasti.


 

Kasviparkittua Campo-nahkaa.

Kaikki tuotteemme on valmistettu italialaisesta kasviparkitusta Campo-nahasta, jonka laatu on pitkäaikaisen asiantuntemuksen tulos. Nahan parkitusprosessissa käytetyistä tanniineista syntyvät värit antavat nahalle erehtymättömän lämpimän ja loistavan sävyn.

Nahka on arvostettu aito luonnonmateriaali, joka antaa käyttäjälleen arvokkaan ja miellyttävän tunnun. Nahan pitkä käyttöikä, sekä kotimainen valmistus takaavat tuotteen ekologisuuden. Nahkatuotteemme toimitetaan aina tyylikkäästi yksilöitynä.

Nahka: Campo
Laatu:
 Kasviparkittu Campo-nahka. Tuotteet valmistetaan yksilöllisesti ja huolellisesti käsityönä käyttäen nahkavuodista vain parhaita osia.
Painatus: Teemme tuotteisiin sokkopainatuksen.
Nahan-hoito: Nahka voidaan suojakäsitellä värittömällä kosteussuoja-aineella, jolloin käsitelty tuote hylkii vettä ja likaa.

Pelle Conciata al Vegetale in Toscana

 


 

Haluatko nahkatuotteiden jälleenmyyjäksi?

Oletko kiinnostunut ryhtymään jälleenmyyjäksi Avainlippu-tunnuksella varustetuille nahkatuotteillemme? 

Meiltä löytyy kattava valikoima laadukkaasta italialaisesta kasviparkitusta nahasta valmistettuja nahkatuotteita. Tuotteiden kotimainen valmistus sekä nahan pitkä käyttöikä takaavat tuotteiden ekologisuuden ja olemme valmiita ideoimaan yhdessä myös uusia tuotemalleja. Jos yhteistyö kiinnostaa vähittäiskaupan tai B-2-B toimijana, niin ota meihin yhteyttä.


 

Tarvitsetko apua?

Kerro meille minkälaista nahkatuotetta etsit niin me autamme sen suunnittelussa. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.