Käyttäjäystävälliset lahjakortit henkilöstön ilahduttamiseen

Vapaavalintaiset lahjakortit – oiva tapa ilahduttaa henkilöstöä

Olemme sitoutuneet auttamaan yrityksiä arvostamaan työntekijöitään laadukkailla henkilöstölahjoilla. Tiedämme, kuinka tärkeää on ilahduttaa, kiittää ja kannustaa henkilöstöä ja luoda mieleenpainuvaa näkyvyyttä. Yksi yksinkertainen, käyttäjäystävällinen ratkaisu, jonka olemme paketoineet tätä varten, on lahjakortit. Olemme sitä mieltä, että lahjakortit ovat yksi parhaista tavoista ilmaista kunnioitusta ja arvostusta työntekijöille.

Lahjakortit ovat erinomainen tapa tunnustaa työntekijöiden ponnisteluja ja saavutuksia, ilman, että lahjan antajan täytyy miettiä, mikä olisi jokaiselle sopiva lahja. PT-Designilla tarjoamme lukuisia vaihtoehtoja kaikenlaisiin tilaisuuksiin: henkilöstön joululahjat, merkkipäivälahjat, palvelusvuosilahjat, vuosipäivälahjat, eläköitymislahjat sekä kannustinlahjat. Samalla tämä auttaa sinua ja esihenkilöitäsi säästämään arvokasta aikaa.

Lahjakortin ominaisuudet ja hyödyt

Suurin etu lahjakorteissa on niiden joustavuus. Sen sijaan, että työnantaja päättäisi, mikä lahja olisi paras tai kullekin sopivin, työntekijällä on vapaus valita, mitä hän haluaa tai tarvitsee. PT-Designin lahjakortit ovat käyttäjäystävällisiä ja ne voidaan lähettää sähköpostitse, joten ne ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille, fyysisille lahjoille.

PT-Designin tarjoamat lahjakortit luovat myös arvoa yritykselle: Ne auttavat rakentamaan positiivista yrityskulttuuria, sillä ne ovat konkreettinen tapa osoittaa kiitollisuutta ja arvostusta. Lisäksi, koska lahjakortit osoittavat, että olet investoinut työntekijään, he voivat lisätä työntekijän sitoutumista ja tyytyväisyyttä työhönsä. Niinpä lahjakortit eivät ole vain lahja, vaan investointi yrityksen ja sen työntekijöiden tulevaisuuteen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin