Joulun parhaat lahjat: PT-Designin lahjakortit

Onko sinulla vielä joululahjahankinnat tekemättä? Mietitkö, mitä antaisit lahjaksi henkilölle, jolla on jo kaikkea? Meillä PT-Designilla on ratkaisu sinulle – lahjakortit ovat täydellinen lahjaidea kaikenlaisiin tilanteisiin! Luovu siis perinteisen tylsistä joululahjoista ja anna tänä vuonna jotakin, joka varmasti ilahduttaa vastaanottajaa.

Muista henkilöstöäsi lahjakortilla

Olemme kotimainen perheyritys, joka on toiminut kotitaloustavaroiden tukkukaupan alalla jo vuodesta 1959 lähtien. Alun perin valmistimme naisten nahkaisia käsilaukkuja Äetsän laukkulaaksossa, mutta vuosien varrella olemme laajentuneet tarjoamaan myös muita laadukkaita liike- ja mainoslahjoja.

Haluamme innostaa sinua ilahduttamaan tiimisi jäseniä tänä jouluna lahjakortillamme. Se on varmasti mieleinen joululahja, joka antaa vastaanottajalle vapauden valita itselleen juuri sellaisen tuotteen, jota hän tarvitsee tai haluaa. Lahjakortti on kätevä ja vaivaton käyttää, ja se antaa mahdollisuuden toteuttaa jokaisen omat, yksilölliset toiveet.

Varmista tänä jouluna varmasti mieluisa joululahja PT-Designilta!

Tiedämme, että joululahjojen ostaminen voi olla haastavaa. On vaikea arvioida, mikä tuote olisi juuri kenellekin se oikea. Siksi haluamme tarjota sinulle vaihtoehdon, jolla voit olla varma siitä, että lahjasi osuu aina oikeaan. PT-Designin lahjakortti on täydellinen ratkaisu!

Lahjakorttimme avulla voit antaa vastaanottajallesi mahdollisuuden valita laajasta valikoimastamme juuri sen tuotteen, josta hän nauttii eniten. Olipa kyseessä sitten tyylikäs nahkalaukku, laadukas kodin sisustustuote tai käytännöllinen keittiöväline, meillä on vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Vaivaton käyttää

Haluamme tehdä lahjakortin käytön mahdollisimman helpoksi sinulle ja lahjansaajalle. Lahjakorttimme aktivointi on yksinkertaista ja sen voi tehdä suoraan verkkokaupassamme. Kun lahjakortti on aktivoitu, vastaanottaja voi valita haluamansa tuotteen ja tilata sen helposti verkkokaupastamme.

Miksipä et siis antaisi tänä jouluna lahjaksi jotain todella arvokasta – vapauden valita oma lahjansa PT-Designin avulla. Lahjakorttimme on varmasti merkityksellinen ja mieleenpainuva lahja, joka osoittaa välittämistä ja antaa vastaanottajalle mahdollisuuden hemmotella itseään juuri sellaisella tuotteella, jota hän toivoo.

Tänä jouluna valitse PT-Designin lahjakortit ja ilahduta työntekijöitäsi tai muita läheisiäsi todella mieluisalla lahjalla. Me autamme sinua löytämään sopivan vaihtoehdon ja tarjoamme laadukkaan ja vaivattoman lahjakorttikokemuksen. Tilaa lahjakortti verkkokaupastamme ja varmista tänä jouluna onnistunut ja ilahduttava joululahja!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin