Joulun lahjaideat: PT-Designin lahjakortit

Olemme PT-Design – Luotettava kumppani kotitaloustavaran tukkukaupassa

PT-Design on kotimainen perheyritys, joka on toiminut kotitaloustavaroiden tukkukaupassa jo vuodesta 1959 lähtien. Alun perin aloitimme naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistamisesta Äetsän laukkulaaksossa, mutta vuosituhannen vaihteessa laajensimme toimintaamme myös laadukkaiden nahkaisten liikelahjojen valmistamiseen. Nykyään tarjoamme monipuolisen valikoiman laadukkaita suhdetoiminta- ja henkilöstölahjoja, joiden avulla voit ilahduttaa, kiittää ja kannustaa henkilöstöäsi.

Joulun lähestyessä mietit varmasti, millainen lahja olisi juuri oikea henkilöstösi jäsenille. Lahjakortti PT-Designilta on aina hyvä valinta, sillä se antaa vastaanottajalle mahdollisuuden valita juuri sen lahjan, joka tekee hänet varmasti iloiseksi. Lahjakorttimme ovat helppokäyttöisiä ja voimassa pitkään, joten vastaanottajalla on riittävästi aikaa harkita ja valita itselleen mieluinen lahja.

Varmista mieleenpainuva joululahja PT-Designilta

Mitäpä jos tänä jouluna antaisit henkilöstöllesi todella mieleenpainuvan joululahjan? PT-Designin laadukkailla suhdetoiminta- ja henkilöstölahjoilla voit luoda merkityksellistä näkyvyyttä yrityksellesi samalla, kun ilahdutat ja kiität tiimiäsi. Voit esimerkiksi valita lahjakortin, jolla saajan on mahdollista hankkia laadukkaita nahkatuotteita valikoimastamme. Lahjakorteilla voit myös tukea vastaanottajan harrastuksia, esimerkiksi tarjoamalla mahdollisuuden ostaa laadukkaita urheiluvälineitä, retkeilyvarusteita tai kodintekstiilejä.

PT-Designin joululahjakortit ovat erittäin joustavia, sillä vastaanottaja voi käyttää ne verkkokaupassamme tai liikkeessämme. Riippumatta siitä, haluaako hän hemmotella itseään uudella laukulla, valita kauniita sisustustuotteita kotiin tai hankkia laadukkaita urheiluvälineitä, meiltä löytyy lahjat joka makuun.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin