Joululahjat yrityksesi henkilöstölle: Tyylikkäät ja laadukkaat vaihtoehdot PT-Designilta!

Tervetuloa PT-Designin joululahjavalikoimaan

Joulun lähestyessä on aika kiittää yrityksesi arvokasta henkilöstöä ja osoittaa heille arvostustasi. PT-Designilla olemme erikoistuneet tarjoamaan tyylikkäitä ja laadukkaita vaihtoehtoja joululahjoiksi. Kuten aikaisempinakin vuosina, haluamme olla avuksi sinulle ja yrityksesi esihenkilöille, jotta voitte helposti, nopeasti ja vaivattomasti valita sopivat lahjat henkilöstölle.

PT-Design on vuonna 1959 perustettu kotimainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat Äetsän laukkulaaksoon. Alun perin valmistimme käsilaukkuja, mutta nykyään tarjoamme myös laadukkaita nahkaisia liikelahjoja ja suhdetoimintalahjoja. Sitoutuneena palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla haluamme auttaa sinua luomaan merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi lahjojemme avulla.

Laaja valikoima lahjakortteja erilaisiin tilanteisiin

Lahjakorttipalvelumme tarjoaa kätevän tavan lähettää erilaisia lahjoja henkilöstöllesi ilman aikaa vievää pohdintaa sopivista tuotteista. Olipa kyseessä henkilön joululahja, merkkipäivälahja, palvelusvuosilahja, vuosipäivälahja, eläköitymislahja tai kannustinlahja, meiltä löydät sopivan vaihtoehdon.

Lahjakortit ovat kätevä tapa antaa vastaanottajalle vapaus valita mieleisensä tuote laajasta valikoimastamme. Voit valita lahjakortin tiettyyn summaan tai valmiiksi kuratoituihin tuoteryhmiin. Näin varmistat, että lahjan saaja saa juuri itselleen mieluisan tuotteen PT-Designin laadukkaasta valikoimasta.

Henkilökohtaista palvelua ja ajan säästöä

Ymmärrämme, että aikasi on arvokasta ja haluamme auttaa sinua ja esihenkilöitäsi säästämään sitä. PT-Designin lahjakorttipalvelu on suunniteltu helpottamaan valintaasi antamalla henkilökohtaista palvelua ja vapauttamalla sinut lahjojen miettimisestä. Voit luottaa siihen, että me hoidamme lahjakorttien valmistelun ja toimituksen puolestasi.

Käyttämällä PT-Designin lahjakorttipalvelua voit keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja osoittaa samalla henkilöstöllesi huomaavaisuutta ja arvostusta. Me autamme sinua luomaan joulun aikaan positiivista ilmapiiriä yrityksessäsi ja tekemään jokaisesta lahjasta merkityksellisen ja unohtumattoman.

Lisätietoja tuotteistamme ja lahjakorttipalvelustamme löydät verkkosivuiltamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua löytämään juuri sopivat lahjat yrityksesi henkilöstölle tänä jouluna.

Tervetuloa PT-Designin perheeseen! Yhdessä teemme tästä joulusta unohtumattoman.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin