Joululahjat henkilöstölle – vinkkejä ja ideoita

Joulunaika on sopiva hetki muistaa henkilöstöä

Joulun lähestyessä työnantajat usein miettivät, miten muistaa henkilöstöään joulun kunniaksi. Onhan se aika, jolloin halutaan kiittää työntekijöitä kuluneesta vuodesta ja kannustaa heitä myös tuleviin haasteisiin. Meillä PT-Designilla tämä onnistuu helposti ja vaivattomasti! Tarjoamme laadukkaita suhdetoimintalahjoja, jotka ovat suunniteltuja niin, että sinun ja esihenkilöidesi ei tarvitse hukata aikaa sopivien lahjojen etsimiseen.

Lahjakorttipalvelumme kautta voit lähettää henkilöstöllesi muun muassa joululahjoja, merkkipäivälahjoja ja eläköitymislahjoja. Palvelumme on suunniteltu erityisesti sinun ja esihenkilöidesi ajan säästämiseksi. Voit itse päättää, minkä summan haluat lahjakortille ladata, ja me hoidamme loput. Lahjakortin saaja voi itse valita, mihin hän lahjakortin käyttää. Näin voit olla varma, että lahja miellyttää saajaansa.

Vinkkejä ja ideoita henkilöstön joululahjoiksi

Joululahjan valinta voi olla haastavaa, sillä se pitäisi olla jotakin, joka ilahduttaa lahjan saajaa ja on hänen mielestään mieluinen. Me PT-Designilla suosittelemme usein valittavaksi lahjakortteja: Ne ovat käytännöllisiä ja lahjan saaja voi itse päättää, mitä hän lahjakortillaan hankkii. Lisäksi lahjakortti on ympäristöystävällinen valinta, sillä se vähentää turhien tavaroiden hankkimista. Lahjakorttien lisäksi tarjoamme myös muita laadukkaita suhdetoimintalahjoja. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi laadukkaita nahkaisia liikelahjoja, jotka ovat saaneet alkunsa jo 2000-luvun vaihteessa. Nahkaiset liikelahjat ovat tyylikkäitä ja ajattomia, joten ne ovat aina hyvä valinta lahjaksi. Nahkalahjat kestävät aikaa ja ne ovat myös laadukkaita, joten niillä on paljon käyttöikää.

Seuraamme trendejä ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina ajankohtaisia ja mielenkiintoisia lahjaideoita. Palvelumme avulla voit hoitaa koko henkilöstösi joulumuistamisen helposti ja vaivattomasti. Säästetyn ajan yrityksenne voi käyttää vaikkapa pikkujoulujen järjestämiseen tai tulevan vuoden suunnitteluun. Jätä siis joulustressi taaksesi ja anna meidän hoitaa henkilöstösi muistaminen!

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin