Joululahjat henkilöstölle: Miten ilahduttaa työntekijöitä jouluna?

Mitäpä jos antaisit lahjan, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen?

Joulu lähestyy ja on aika pohtia, millaisen joululahjan antaisi arvokkaalle tiimillesi. Joululahja henkilöstölle on mainio tapa kiittää heitä kuluneesta vuodesta ja osoittaa arvostusta heidän tekemäänsä työtä kohtaan. Mutta miten varmistat, että jokainen lahjansaaja todella ilahtuu saamastaan joululahjasta?

PT-Design on vuonna 1959 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut kotitaloustavaroiden tukkukauppaan ja henkilöstölahjoihin. Tarinamme juontaa juurensa naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistukseen Äetsän laukkulaaksossa, ja nykyään tarjoamme laadukkaita suhdetoimintalahjoja sekä liikelahjoja. Tehtävämme on auttaa sinua tiiminäsi luomaan merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi helposti ja vaivattomasti.

Muista henkilöstöäsi lahjakortilla – Varmista tänä jouluna varmasti mieleinen joululahja PT-Designilta!

Lahjakortti on erinomainen valinta, kun haluat antaa henkilöstöllesi lahjan, joka varmasti miellyttää juuri heitä. PT-Design tarjoaa monipuolisia lahjakortteja, jotka antavat vastaanottajalle mahdollisuuden valita itse itselleen mieluisan tuotteen tai palvelun.

Tänä jouluna jokainen työntekijäsi voi löytää lahjakortistamme juuri itselleen sopivan palkinnon. Olipa kyse sitten kodintarvikkeista, keittiövälineistä tai vaikkapa hemmottelutuotteista, valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. PT-Designin monipuoliset tuotteet ja palvelut varmistavat, että jokainen lahjansaaja löytää jotain juuri omien mieltymystensä mukaista.

PT-Designin lahjakortti on myös vaivaton käyttää. Lahjakortin saaja voi hyödyntää sen verkkokaupassamme helposti valitsemallaan aikataululla ja paikasta riippumatta. Lahjakortti tarjoaa joustavuutta ja vapautta valita juuri itselleen sopiva hetki tuotteen tai palvelun noutamiselle.

Tänä jouluna älä siis tyydy antamaan mielikuvituksettomia joululahjoja, vaan muista henkilöstöäsi lahjakortilla. PT-Designin valikoima tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia tuotteita, joista jokainen voi löytää itselleen mieleisen lahjan. Varmista tänä vuonna, että jokainen joululahja henkilöstölle tuo aidosti iloa ja kiitollisuutta. PT-Design on oikea kumppani, kun haluat tehdä joulun ajan lahjoista vaivattomia ja merkityksellisiä.

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin