Joululahja henkilöstölle: hanki PT-Designin lahjakortti

Anna henkilöstöllesi lahja, joka on varmasti mieleinen!

Olemme vuonna 1959 perustettu suomalainen perheyritys, jonka tarina sai alkunsa naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistamisesta Äetsän laukkulaaksossa. Vuosien saatossa olemme laajentaneet toimintaamme ja tarjoamme nykyisin myös laadukkaita nahkaisia liikelahjoja sekä muita suhdetoimintalahjoja.

PT-Designin tehtävänä on auttaa sinua tiiminä ilahduttamaan, kiittämään ja kannustamaan henkilöstöäsi sekä luomaan merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Joulun lähestyessä haluamme esitellä sinulle lahjaidean, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen – PT-Designin lahjakortti!

Joulun aikaan on tapana muistaa läheisiämme ja arvostaa työntekijöitämme. Lahjakortti on aina tervetullut lahja, sillä se antaa vastaanottajalleen mahdollisuuden valita itselleen juuri sen lahjan, jota hän eniten tarvitsee tai haluaa. PT-Designin lahjakortilla tarjoat henkilöstöllesi mahdollisuuden löytää juuri heille sopivan liikelahjan tai suhdetoimintalahjan laajasta valikoimastamme.

PT-Designin lahjakortti on myös vaivaton käyttää. Voimme räätälöidä lahjakortin haluamillasi arvoilla ja suunnitella siihen yrityksesi logon tai nimen, jolloin lahjasta tulee henkilökohtaisempi ja yrityksesi näkyy lahjansaajan arjessa. Lahjakortin voi käyttää verkkokaupassamme tai vierailla liikkeessämme, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään oikeat tuotteet henkilöstöllesi.

PT-Design – Lahjakortti, joka ilahduttaa ja muistetaan

PT-Designin lahjakortti on erinomainen tapa osoittaa arvostusta ja välittämistä henkilöstöäsi kohtaan. Lahjakorttimme avulla voit tarjota lahjan, joka todella puhuttelee jokaista vastaanottajaa yksilöllisesti. Oli kyseessä sitten värähtelevä puhdistusharja, korkealaatuinen nahkalompakko tai vaikkapa tyylikäs powerbank, meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita tuotteita jokaiseen makuun.

Jos haluat luoda yrityksellesi merkityksellistä näkyvyyttä ja antaa henkilöstöllesi unohtumattoman joululahjan, hanki PT-Designin lahjakortti. Meitä PT-Designin työntekijöitä ilahduttaa saada auttaa sinua löytämään juuri passelit lahjat henkilöstöllesi. Tule tutustumaan valikoimaamme tai ota meihin yhteyttä jo tänään, niin autamme sinua onnistuneen lahjaidean toteuttamisessa!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin