J. Harvest & Frost

J.Harvest & Frost tunnetaan laadukkaista kauluspaidoistaan. Estetiikka, huolellinen suunnittelu ja tarkka ammattitaito valmistuksessa ovat J.Harvest & Frostin huomion keskipisteissä. Viimeistellyt, mietityt yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit ovat heidän paitojensa kulmakiviä.

Siistiä työpukeutumista laadukkaasti


J.Harvest & Frost syntyi, kun James Harvest Sportswear ja Frost yhdistyivät. Edellinen linja pohjautui amerikkalaiseen yliopistomuotiin ja merkillä oli maailmanlaajuiset jakelukanavat. Pienempi Frost oli keskittynyt räätälimäisiin leikkauksiin. Nämä kaksi erinomaista konseptia yhdistettiin yhdeksi brändiksi. Näin J.Harvest & Frost aloitti matkan korkealaatuisten työpaitojen kehittämisessä. Laatu, särmikkyys ja kestävyys tulivat heidän johtotähdikseen.

Inspraatio vaatteisiin löytyy 1900-luvun muodista, kirjoista, elokuvista, brändeistä ja klassikkojen suunnittelijoista. Jokaisen vaatteen tulee olla sellainen, että he itsekin haluaisivat sitä pitää. Ihmisten toiveet ja tarpeet kuitenkin muuttuvat koko ajan, joten he jatkavat paitojensa kehittämistä koko ajan myös etsien parasta mahdollista istuvuutta, materiaaleja, yksityiskohtia, tikkauksia sekä tekniikoita.

He sanovat: "Tee lujasti töitä ja laita kaikki energia unelmiisi. Me varmistamme, että olet puettu aina tilanteeseen sopivasti."