J. Harvest & Frost

Vaatemerkki, joka tunnetaan tyylikkäistä, hienotuneista ja laadukkaista business-vaatteista.

Laadukkaita työpaitoja miehille ja naisille

J.Harvest & Frost valmistaa todella laadukkaita, mutta kuitenkin huokeita tuotteita. Estetiikka, huolellinen suunnittelu ja tarkka ammattitaito valmistuksessa ovat heidän huomion keskipisteissä. He valmistavat työpaitoja miehille ja naisille. Viimeistellyt, mietityt yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit ovat heidän paitojen kulmakiviä.

J.Harvest & Frost syntyi, kun James Harvest Sportswear ja Frost yhdistyivät. Edellisen linja pohjautui amerikkalaiseen yliopistomuotiin ja merkillä oli maailmanlaajuiset jakelukanavat. Pienempi Frost oli keskittynyt räätälimäisiin leikkauksiin. Nämä kaksi erinomaista konseptia yhdistettiin yhdeksi brändiksi. Näin J.Harvest & Frost aloitti matkan korkealaatuisten työpaitojen kehittämisessä. Laatu, särmikkyys ja kestävyys tulivat heidän johtotähdikseen.

Inspraatio vaatteisiin löytyy 1900-luvun muodista, kirjoista, elokuvista, brändeistä ja klassikkojen suunnittelijoista. Jokaisen vaatteen tulee olla sellainen, että he itsekin haluaisivat sitä pitää. Ihmisten toiveet ja tarpeet kuitenkin muuttuvat koko ajan, joten he jatkavat paitojensa kehittämistä koko ajan myös etsien parasta mahdollista istuvuutta, materiaaleja, yksityiskohtia, tikkauksia sekä tekniikoita.

He sanovat: "Tee lujasti töitä ja laita kaikki energia unelmiisi. Me varmistamme, että olet puettu aina tilanteeseen sopivasti."


 

 


 

Tarvitsetko apua?

Kerro meille mitä etsit niin me etsimme sen sinulle. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.


 

Purple Bow 41 / M
99,95 €
Red Bow 22 / N
89,95 €
Purple Bow 48 / N
99,95 €
Purple Bow 41 / N
99,95 €
Purple Bow 49 / N
99,95 €
Indigo Bow 30 / N
79,95 €
Purple Bow 140 / M
99,95 €
Red Bow 22 / M
alk. 89,95 €
Indigo Bow 30 / M
79,95 €
Purple Bow 49 / M
99,95 €

 

Siistiä työpukeutumista

J.Harvest & Frost haluaa suunnitella työvaatteita, joissa voi olla edukseen niin päivällä kuin suoraan töistä iltamenoissakin. He tutkivat koko ajan vaatteeb toimivuutta parantaen ja kehitäen tuotteitaan. He omistautuvat kankaille, täydellisille leikkauksille sekä ylellisen tunteen saavuttamiseen tuotteisiin.

He ovat jaotelleet tuotteensa katergorioihin:
Black Bow (luksus paidat rypistymättömyysviimeistyksillä, Nano lianhylkivyys -käsittelyllä, ylelliset klassikot)
Green Bow (yksiväriset paidat, klassikkopaidat, jotka eivät koskaan mene pois muodista)
Red Bow (klassikot twistillä, kontrastivärisiä yksityiskohtia)
Purple Bow (trendikkäimmät sesonkimallit)
Indigo Bow (tuotepesty, kulutettu ja pehmennetty rento tyyli)
Yellow Bow ("hihat rullaten ylös ja töihin", yksiväriset klassiset paidat moderneilla yksityiskohdilla)

J. Harvest & Frostilla on mallistoissaan myös viimeisteltyjä jakkuja, takkeja ja asusteita. Päällystakit soveltuvat hyvin autoiluun ja leudoimmille ilmoille. Takit ovat keveitä, tuulenpitäviä ja miellyttävän joustavia. Takit ja huivit viimeistelevät asukokonaisuudet.